Egyéb kategória

Íme, a legdurvább Trónok harca-teória! Az Éjkirály nem más, mint…

Őrült Trónok harca-teóriákkal tele van az internet, mi már fel sem ülünk szinte egynek sem, de amit most találtunk, annyira abszurd, hogy talán igaz is lehet. Vagy mégsem? 

vous - 2017.08.23.
Íme, a legdurvább Trónok harca-teória! Az Éjkirály nem más, mint…

Az egyik legfurcsább és legelhivatottabb elmélet, amelyet eddig hallottunk, egy Reddit-felhasználótól származik. Egy turm0il26 nevű internetező azt állítja, hogy Bran Stark maga az Éjkirály.

havas jon

Tisztázzuk végre: kinek a kicsodája Havas Jon?

Bár az igazi Trónok harca-rajongók már rég tudják, hogy kicsoda Havas Jon, pontosabban azt, hogy kije Daenerys Targaryennek, azonban egyik cikkünk alatti kommentből úgy tűnik, nem mindenki van teljesen tisztában Havas Jon kilétével. Vigyázat, spoiler következik.

Elmélete szerint a „háromszemű holló” Bran visszutazik az időben, és eljut abba az emberbe, aki később az Éjkirály lesz. Teszi mindezt azzal a céllal, hogy megakadályozza, hogy az erdei gyermekek létrehozzák a Másokat. Azonban nem érte el a célját, mert amikor az ember testében ezt elmeséli az erdei gyerekeknek, ők nem hisznek neki, így szíven szúrják a sárkányüveggel és „tádáám” elkészül az Éjkirály. 

Emlékeztek, ezt a jelenetet már láthattuk – tehát a teória szerint Bran pusztán rosszkor volt rossz helyen, vagyis rossz testbe ment vissza, végül pedig benne ragad.

Objektum doboz

A jelenetben Levél és Bran között lezajlik egy párbeszéd, amiben Levél azt mondja, hogy ők csupán meg akarták védeni magukat. Amikor Bran megkérdezi, hogy kitől, Levél azt feleli:

Tőled! (Tőletek!)

Aztán ott van egy Twitterre feltöltött kisvideó is, amely szintén a Bran maga az Éjkirály elméletet bizonyítaná. A videó azzal érvel, hogy az Éjkirály ruhája pontosan ugyanolyan, mint Brané. 

Objektum doboz

Mit gondoltok, Bran tényleg az Éjkirály?

got teszt

Teszteljétek, melyik Trónok harca-pasi illik hozzátok a legjobban!

Nem titok: a Trónok harcával kelünk és fekszünk, hihetetlen mód beszippantott bennünket a sorozat. Éppen ezért arra gondoltunk, készítünk nektek egy személyiségtesztet, amiből kiderül, melyik legendás Trónok harca-pasi passzol hozzátok a leginkább!

A tesztet IDE KATTINTVA kitölthetitek!

Ajánlott cikkek