Világ

Egy film, húsz kérdés: teszteljétek, mennyit tudtok a Dirty Dancingről!

30 évvel ezelőtt ezen a napon mutatták be Amerikában a Dirty Dancing című filmet, ami azóta a romantikus műfaj egyik klasszikusává vált. Nem csoda, hiszen minden adott volt a sikerhez: tánc, zene, szerelem, és persze Patrick Swayze. Az ikonikussá vált ruhák, idézetek és jelenetek mindenki számára ismerősek – már csak az a kérdés, mennyire. Tesztünkkel kideríthetitek!

vous - 2022.01.20.
Egy film, húsz kérdés: teszteljétek, mennyit tudtok a Dirty Dancingről!

Mi a szerkesztőségben mindannyian rajongunk ezért a filmért. Imádatunk egészen odáig vitt minket, hogy egyszer még csapatépítőt is szerveztünk egy szabadtéri Dirty Dancing-vetítésre. (Igen, a VOUS-szerkesztőség a legjobb munkahely!) Fotósunk, Ancsa volt az egyetlen, aki még nem látta a filmet – mi, a többiek viszont szinte kívülről fújtuk az egészet.

Na jó, őszinte leszek, és elmondom, ez hogy is volt pontosan…

Valószínűleg én vagyok az ország első számú Dirty Dancing-rajongója. Imádom a filmet, és amikor megtudtam, hogy az egyik budapesti szórakozóhely tetején vetíteni fogják, kierőszakoltam a többiektől, hogy eljöjjenek velem. Aztán a vetítés alatt a libabőrös karomat mutogattam divatrajongó kollégámnak, Nórinak, hogy lássa, mennyire boldoggá tesz engem ez az élmény. Ha titeket is hasonló érzelmek fűznek ehhez a romantikus történethez, akkor a most következő tesztet a kisujjatokból fogjátok kirázni.

Derítsétek ki, hardcore fanok vagytok-e! Készen álltok?

Objektum doboz

600

Van még öt szabad percetek?

Töltsétek ki egy korábbi tesztünket!

Hány romantikus filmet ismertek fel egyetlen képkocka alapján? 

Milyen színű ruhát visel Allie a Szerelmünk lapjai csókolózós jelenetében? – Teszteljétek, mennyire vagytok képben a romantikus filmekkel!

Egy sorozat mindenek felett: ha ti is Dallas-rajongók voltatok, most tesztelhetitek, mennyit tudtok róla

Hadd szóljon! Felismeritek a kilencvenes évek videoklipjeit egyetlen képkocka alapján?

Ajánlott cikkek