Világ

Egy film, húsz kérdés: teszteljétek, mennyit tudtok a Dirty Dancingről!

30 évvel ezelőtt ezen a napon mutatták be Amerikában a Dirty Dancing című filmet, ami azóta a romantikus műfaj egyik klasszikusává vált. Nem csoda, hiszen minden adott volt a sikerhez: tánc, zene, szerelem, és persze Patrick Swayze. Az ikonikussá vált ruhák, idézetek és jelenetek mindenki számára ismerősek – már csak az a kérdés, mennyire. Tesztünkkel kideríthetitek!

vous - 2022.01.20.
Egy film, húsz kérdés: teszteljétek, mennyit tudtok a Dirty Dancingről!

Mi a szerkesztőségben mindannyian rajongunk ezért a filmért. Imádatunk egészen odáig vitt minket, hogy egyszer még csapatépítőt is szerveztünk egy szabadtéri Dirty Dancing-vetítésre. (Igen, a VOUS-szerkesztőség a legjobb munkahely!) Fotósunk, Ancsa volt az egyetlen, aki még nem látta a filmet – mi, a többiek viszont szinte kívülről fújtuk az egészet.

Na jó, őszinte leszek, és elmondom, ez hogy is volt pontosan…

Valószínűleg én vagyok az ország első számú Dirty Dancing-rajongója. Imádom a filmet, és amikor megtudtam, hogy az egyik budapesti szórakozóhely tetején vetíteni fogják, kierőszakoltam a többiektől, hogy eljöjjenek velem. Aztán a vetítés alatt a libabőrös karomat mutogattam divatrajongó kollégámnak, Nórinak, hogy lássa, mennyire boldoggá tesz engem ez az élmény. Ha titeket is hasonló érzelmek fűznek ehhez a romantikus történethez, akkor a most következő tesztet a kisujjatokból fogjátok kirázni.

Derítsétek ki, hardcore fanok vagytok-e! Készen álltok?

Objektum doboz

600

Van még öt szabad percetek?

Töltsétek ki egy korábbi tesztünket!

Hány romantikus filmet ismertek fel egyetlen képkocka alapján? 

Milyen színű ruhát visel Allie a Szerelmünk lapjai csókolózós jelenetében? – Teszteljétek, mennyire vagytok képben a romantikus filmekkel!

Egy sorozat mindenek felett: ha ti is Dallas-rajongók voltatok, most tesztelhetitek, mennyit tudtok róla

Hadd szóljon! Felismeritek a kilencvenes évek videoklipjeit egyetlen képkocka alapján?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.