Világ

5 mozifilm, amit idén biztos, hogy megnéztek

Ugye, ti sem hagynátok ki A kis herceg filmváltozatát vagy Jennifer Lawrence legutolsó "éhezős" jeleneteit? De ha egy kis pánikra vágytok, azt is megkapjátok, hiszen érkezik az utolsó Parajelenségek-rész is. Jó kis felhozatal, nem? És még nem tudtok mindent.
vous - 2015.07.15.
5 mozifilm, amit idén biztos, hogy megnéztek

Én minden hónapban tűkön ülök, hiszen hatalmas mozirajongó vagyok. Na, nem a csajos limonádékért vagyok oda. A képregény-adaptációkat imádom a legjobban, de sajnos azokból idén már nem sok lesz. Nehogy most „beikszeljétek” a böngészőtöket, nem untatlak titeket ilyen „pasis” filmekkel, bár sokatok szerintem így is rájuk kényszerül a pasija miatt. Most tényleg csak a legjobb(nak tűnő) mozikat hoztam el nektek, amik valószínűleg nem fognak csalódást okozni.

Mission Impossible 5: Titkos nemzet

Ez talán a legcsajosabb nem csaj film. A kémkütyük mindig iszonyú menők, és nem lesz ez másképp az ötödik részben sem. És azért valljuk be, Tom Cruise-ban is ott pislákol még az a bizonyos sárm. Ha más nem, ez legyen az a film, amire hagyjátok magatokat elrángatni.
Bemutató: 2015. augusztus 6.

A kis herceg

Gyermekkorunk legszebb regénye elevenedik meg a vásznon. Persze, rajzfilm formájában. Engem annyira elvarázsolt az előzetes, hogy szerintem beszéljen helyettem inkább az!
Bemutató: 2015. augusztus 6.

Vakáció

Emlékeztek még a Chevy Chase-klasszikusra, a Családi vakációra? A történet folytatódik, immár a fiúgyermek és családja keveredik baromi vicces kalandokba. A főszereplő a Másnaposokból ismert Ed Helms (Stu) és Christina Appelgate. Sőt, a trailer végén vár rátok egy extra meglepetés világsztár is, szinte meztelenül. Wow!
Bemutató: 2015. augusztus 27.

Az éhezők viadala: A kiválasztott (2. rész)

Végre! Vagy sajnos? Mindenesetre ne hagyjátok ki Jennifer Lawrence és a szexi Liam Hemsworth legutolsó nagy kalandját. Hogy ne éhezzetek, extra adag popcornnal készüljetek!
Bemutató: 2015. november 19.

Parajelenségek: Szellemdimenzió

Elérkezett a végső para. Az utolsó részben minden eddig nyitva hagyott kiskaput bezárnak. A félelem garantált, szóval ide muszáj lesz olyannal mennetek, aki meg tud védeni benneteket. Tudtátok? A félelem az új szexi.
Bemutató: 2015. október

Melyiket várjátok a legjobban?

Címkék: #film #mozi #sztárok
Ajánlott cikkek