Világ

5 mozifilm, amit idén biztos, hogy megnéztek

Ugye, ti sem hagynátok ki A kis herceg filmváltozatát vagy Jennifer Lawrence legutolsó "éhezős" jeleneteit? De ha egy kis pánikra vágytok, azt is megkapjátok, hiszen érkezik az utolsó Parajelenségek-rész is. Jó kis felhozatal, nem? És még nem tudtok mindent.
vous - 2015.07.15.
5 mozifilm, amit idén biztos, hogy megnéztek

Én minden hónapban tűkön ülök, hiszen hatalmas mozirajongó vagyok. Na, nem a csajos limonádékért vagyok oda. A képregény-adaptációkat imádom a legjobban, de sajnos azokból idén már nem sok lesz. Nehogy most “beikszeljétek” a böngészőtöket, nem untatlak titeket ilyen “pasis” filmekkel, bár sokatok szerintem így is rájuk kényszerül a pasija miatt. Most tényleg csak a legjobb(nak tűnő) mozikat hoztam el nektek, amik valószínűleg nem fognak csalódást okozni.

Mission Impossible 5: Titkos nemzet

Ez talán a legcsajosabb nem csaj film. A kémkütyük mindig iszonyú menők, és nem lesz ez másképp az ötödik részben sem. És azért valljuk be, Tom Cruise-ban is ott pislákol még az a bizonyos sárm. Ha más nem, ez legyen az a film, amire hagyjátok magatokat elrángatni.
Bemutató: 2015. augusztus 6.

A kis herceg

Gyermekkorunk legszebb regénye elevenedik meg a vásznon. Persze, rajzfilm formájában. Engem annyira elvarázsolt az előzetes, hogy szerintem beszéljen helyettem inkább az!
Bemutató: 2015. augusztus 6.

Vakáció

Emlékeztek még a Chevy Chase-klasszikusra, a Családi vakációra? A történet folytatódik, immár a fiúgyermek és családja keveredik baromi vicces kalandokba. A főszereplő a Másnaposokból ismert Ed Helms (Stu) és Christina Appelgate. Sőt, a trailer végén vár rátok egy extra meglepetés világsztár is, szinte meztelenül. Wow!
Bemutató: 2015. augusztus 27.

Az éhezők viadala: A kiválasztott (2. rész)

Végre! Vagy sajnos? Mindenesetre ne hagyjátok ki Jennifer Lawrence és a szexi Liam Hemsworth legutolsó nagy kalandját. Hogy ne éhezzetek, extra adag popcornnal készüljetek!
Bemutató: 2015. november 19.

Parajelenségek: Szellemdimenzió

Elérkezett a végső para. Az utolsó részben minden eddig nyitva hagyott kiskaput bezárnak. A félelem garantált, szóval ide muszáj lesz olyannal mennetek, aki meg tud védeni benneteket. Tudtátok? A félelem az új szexi.
Bemutató: 2015. október

Melyiket várjátok a legjobban?

Címkék: #film #mozi #sztárok
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.