Egyéb kategória

Öt perc időráfordítással pont ötször jobban nézhettek ki a strandon

Szeretnétek jól kinézni a strandon? Szerintem ehhez nem feltétlenül elég egy fürdőruha. Ez persze az én személyes véleményem, és persze vállalom is. Miközben abszolút nem tartom magam hiúnak, épp csak szeretem a kiegészítőket, és kevésnek érzek magamon egy fürdőrucit, pláne, ha olyan strandon töltjük az időt, ahol ehetünk és ihatunk, illetve koktélozgathatunk is egy jót a pult mellett.

vous - 2017.07.30.
Öt perc időráfordítással pont ötször jobban nézhettek ki a strandon

Alapvetően ez egyébként ritkán fordul elő nálam, mert jobban kedvelem a természetes vizeket, mint a fizetős, mesterséges strandokat – az előbbi helyszínekre én sem feltétlenül töröm magam egy szuper outfittel –, de

ha már a strand felé veszem az irányt, megadom a módját!

Nem gondolnám, hogy nagyon hiú vagyok – igaz, a boltba se megyek smink nélkül. Most biztosan sokan felhördültök, és igazatok is lenne, ha a smink ugyanazt jelentené mindenkinek. Én ugyanis bár mindennap sminkelek, olyan minimálisan teszem, hogy az az embereknek szinte fel sem tűnik. Engem viszont megnyugtat.

Megnyugtat az, hogy így a fehér bőröm ellenére sem nézek ki úgy, mint egy – bocs, ezt nem tudom szebben megfogalmazni – egyhetes vízihulla. A sminkrutinom pedig mindössze egy kevés szemöldökkihúzásból, szempillaspirálból, pirosítóból és színezett ajakápolóból áll – amit magam készítek. És ezek azok a termékek is, amiket a strandra ugyanúgy magamra kenek, mint az utcára.

Így ragyoghattok a strandon is anélkül, hogy lefolyna a sminketek

Így ragyoghattok a strandon is anélkül, hogy lefolyna a sminketek

„Mindjárt beköszönt a nyári meleg, már csak pár hét, és miénk a strand! Érdemes addig felkészülni, hogyan is sminkeljünk a hőségben. Íme néhány tuti kellék, amit jó, ha beszereztek!”

A linkre kattintva elolvashatjátok Pádár Detti, a VOUS sminkesének tanácsait és tippjeit!

És miért ne tehetném, vagy tehetnétek ti is…

  • Ha erre kifejlesztett és vízálló, illetve természetes termékeket használtok?
     
  • Ha egyébként sem tennétek be a fejeteket a (klóros) vízbe?
     
  • Ha amúgy sem ültök egész nap a napon, hanem félárnyékban olvasgattok? A városban rohangálás közepette vagy egy kültéri találkozónál legalább annyit töltötök napon, mint ilyenkor, oda mégis sminkeltek. Nem igaz?

De ez még mind semmi. Én nem állok meg a sminkelésnél.

Ha magamra húztam a kedvenc egyrészesemet, és az arcom is egészen „élőember-szerű”, akkor bizony kilakkozom a körmeimet, ami szerintem a leghatásosabb a strandra, főleg, ha valami dögös, rikító, nyári színt vagy egy gyönyörű, nőcis tűzpirosat választotok.

És a hajamról sem feledkezem meg, egy szuper kontynál vagy lófaroknál már csak a most olyan divatos fejkendők az ütősebbek, és kihagyhatatlanok is szezonban.

Kötni, keresztezni és csomózni is lehet: így viseljétek a kendőt idén nyáron

Kötni, keresztezni és csomózni is lehet: így viseljétek a kendőt idén nyáron

„Aki a divatban egy kicsit is képben van, az tudja, hogy az íratlan divatbiblia szerint egy Hermès selyemkendőnek minden nő ruhatárában ott a helye. Aki pedig az árakkal is képben van, az tudja, hogy egy Hermès selyemkendő irreálisan drága. A stílus viszont nem pénz kérdése – és ezt most be is bizonyítjuk: mutatunk pár kendőtrükköt, ami ártól függetlenül bármilyen szettet feldob.”

Ezután már csak pár dekoratív ékszer kell, ami vízálló, nem melegszik fel túlságosan a napon, és mozog annyit rajtatok, hogy ne hagyjon fehér lenyomatot, ha épp lebarnultatok. Ja, meg persze hogy ne egy csilliókért vásárolt darab legyen! Jöhetnek a szuperszexi bokaláncok, cérna karkötők, karika fülbevalók és társaik.

Az alábbi trükkök segítségével egyébként a figyelmet is elterelhetitek azokról a testrészeitekről, amikkel nem vagytok teljesen megelégedve. Élvezzétek, hogy a strandon is hódíthattok, és érezzétek magatokat úgy, mintha csak Hollywood aranykorából jöttetek volna!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ti mit viseltek a strandon?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.