Egyéb kategória

Csak szerintem gáz, hogy mindenki a tinilányokat bámulja a strandon?!

Nemsokára itt az igazi nyár. Vele persze a strandszezon is, aminek a gondolatától már most forr a vérem. Sajnos nem a kánikula gondolatától, amit tudok hideg sörrel csillapítani, hanem a kiéhezett férfiakétól, akik szüntelenül bámulják a tizenéves lányokat.

vous - 2022.05.04.
Csak szerintem gáz, hogy mindenki a tinilányokat bámulja a strandon?!

Azt szeretném leszögezni, hogy én is férfi vagyok, nekem is megakad a szemem fürdőruhás nőkön. Ettől függetlenül igyekszem nem bámulni őket. Illetve pont amiatt, hogy tudom, hogyan néz ki egy felnőtt nő, a tekintetem nem akad meg a húsz év alatti lányokon. Mert én felnőtt vagyok, ők meg tizenéves kislányok.

Bámulni mindig tahóság

A kortól függetlenül kezdjük azzal, hogy másokat bámulni eleve bunkóság. Strandra azért járunk, hogy jól érezzük magunkat, felvesszük a fürdőruhát és élvezzük a napsütést. Igen, sok mindene kilátszik a nőknek és férfiaknak is, éppen ezért teszi tönkre az élményt, ha valakik bámulnak minket. Eleve kiszolgáltatottak vagyunk, és akár egy vizslató szempár is tönkre tudja tenni a hangulatunkat.

Amíg a gyerekek játszanak, addig apuka nyugodtan stírölheti a csajokat.

Amíg a gyerekek játszanak, addig apuka nyugodtan stírölheti a csajokat.
Forrás:
Unsplash.com

Nem hiszem el, hogy a korlátlan pornó évszázadában annyira ingerszegényen élnének a férfitársaim, hogy a strandolás alatt végig bámulniuk kell a nőket. Mondjuk a bámulás még hagyján, akkor vetkőzöm ki magamból — és nem a fürdőruhámból — amikor elkezdődik a “de elkapnám”, “elvinném egy körre”, “nézd azt a csajt” szövegek.

Ha nem mondanák, nem is hinném el, hogy férfiként szívesen lefeküdnének egy szép nővel.

Lehet, hogy lappangó melegek, és ezzel a viselkedéssel saját magukat és a környezetüket akarják megtéveszteni?

Nem tudom, de a kettő közül az utóbbival nem lenne semmi bajom. Lehet, hogy a nőknek el kéne kezdniük falkába verődve járkálni a strandon, és oltogatni a férfiakat, akik guvadó szemmel leskelődnek.

A gyerekeket ne, könyörgöm!

Végre eljutottunk a bámulók legrosszabjaihoz, azokhoz, akik nem képesek levenni a szemüket a fiatal lányokról. Bónusz pontot ér, ha ott van mellettük a családjuk, mert úgy nemcsak egy kislányt zaklatnak, hanem a feleségüket is megsértik. Természetesen mindez őket nem érdekli, fontosabb az, hogy legeltessék a szemüket. Ha az asszony rájuk szól, rögtön stand-up üzemmódba kapcsolnak és visszavágnak, hogy:

Attól, hogy diétázom, az étlapot még nézegethetem, nem?

Persze arra nem gondolnak, hogy az “ételek” számára ez milyen undorító. Persze nemcsak nagyon viccesek, de gyávák is ezek a férfiak, mert a lánytársaságban lévőket, egyedülállókat nézik ki maguknak. Nem azokat a fiatal lányokat, akik az apjukkal, vagy több sráccal vannak…

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.