Egyéb kategória

Csak szerintem gáz, hogy mindenki a tinilányokat bámulja a strandon?!

Nemsokára itt az igazi nyár. Vele persze a strandszezon is, aminek a gondolatától már most forr a vérem. Sajnos nem a kánikula gondolatától, amit tudok hideg sörrel csillapítani, hanem a kiéhezett férfiakétól, akik szüntelenül bámulják a tizenéves lányokat.

vous - 2022.05.04.
Csak szerintem gáz, hogy mindenki a tinilányokat bámulja a strandon?!

Azt szeretném leszögezni, hogy én is férfi vagyok, nekem is megakad a szemem fürdőruhás nőkön. Ettől függetlenül igyekszem nem bámulni őket. Illetve pont amiatt, hogy tudom, hogyan néz ki egy felnőtt nő, a tekintetem nem akad meg a húsz év alatti lányokon. Mert én felnőtt vagyok, ők meg tizenéves kislányok.

Bámulni mindig tahóság

A kortól függetlenül kezdjük azzal, hogy másokat bámulni eleve bunkóság. Strandra azért járunk, hogy jól érezzük magunkat, felvesszük a fürdőruhát és élvezzük a napsütést. Igen, sok mindene kilátszik a nőknek és férfiaknak is, éppen ezért teszi tönkre az élményt, ha valakik bámulnak minket. Eleve kiszolgáltatottak vagyunk, és akár egy vizslató szempár is tönkre tudja tenni a hangulatunkat.

Amíg a gyerekek játszanak, addig apuka nyugodtan stírölheti a csajokat.

Amíg a gyerekek játszanak, addig apuka nyugodtan stírölheti a csajokat.
Forrás:
Unsplash.com

Nem hiszem el, hogy a korlátlan pornó évszázadában annyira ingerszegényen élnének a férfitársaim, hogy a strandolás alatt végig bámulniuk kell a nőket. Mondjuk a bámulás még hagyján, akkor vetkőzöm ki magamból — és nem a fürdőruhámból — amikor elkezdődik a “de elkapnám”, “elvinném egy körre”, “nézd azt a csajt” szövegek.

Ha nem mondanák, nem is hinném el, hogy férfiként szívesen lefeküdnének egy szép nővel.

Lehet, hogy lappangó melegek, és ezzel a viselkedéssel saját magukat és a környezetüket akarják megtéveszteni?

Nem tudom, de a kettő közül az utóbbival nem lenne semmi bajom. Lehet, hogy a nőknek el kéne kezdniük falkába verődve járkálni a strandon, és oltogatni a férfiakat, akik guvadó szemmel leskelődnek.

A gyerekeket ne, könyörgöm!

Végre eljutottunk a bámulók legrosszabjaihoz, azokhoz, akik nem képesek levenni a szemüket a fiatal lányokról. Bónusz pontot ér, ha ott van mellettük a családjuk, mert úgy nemcsak egy kislányt zaklatnak, hanem a feleségüket is megsértik. Természetesen mindez őket nem érdekli, fontosabb az, hogy legeltessék a szemüket. Ha az asszony rájuk szól, rögtön stand-up üzemmódba kapcsolnak és visszavágnak, hogy:

Attól, hogy diétázom, az étlapot még nézegethetem, nem?

Persze arra nem gondolnak, hogy az “ételek” számára ez milyen undorító. Persze nemcsak nagyon viccesek, de gyávák is ezek a férfiak, mert a lánytársaságban lévőket, egyedülállókat nézik ki maguknak. Nem azokat a fiatal lányokat, akik az apjukkal, vagy több sráccal vannak…

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.