Egyéb kategória

Trónok harca-rajongók! Meleg Pite pékséget nyitott!

Ha láttátok a Trónok harca 7. évadjának második részét, akkor tudjátok, hogy feltűnt benne – !!!SPOILER!!! – Arya rég nem látott barátja, Meleg Pite.

vous - 2017.07.26.
Trónok harca-rajongók! Meleg Pite pékséget nyitott!

A karaktert alakító színész, Ben Hawkey nemrég saját pékséget nyitott Londonban, amit You Know Nothing, Jon Dough-nak nevezett el! 

Objektum doboz

Ha jártasak vagytok A Hét Királyság vidékén, tudjátok, hogy a You Know Nothing, Jon Snow már-már szállóige, ezt lovagolta most meg a pékséget nyitó színész. A Snow-t Dough-ra, vagyis tésztára cserélteLeginkább farkas formájú süteményeket árul majd, amiket puha vajjal kínál. Ezek darabja forintba átszámítva 340 forint körül mozog. 

Objektum doboz

A pékség azonban csak limitált ideig lesz nyitva, sőt igazából ez csak egy pop-up üzlet, ahonnan kizárólag interneten keresztül lehet rendelni. Kár! Azt pedig csak zárójelben jegyzem meg, hogy a színész nagyon hasonlít Havas Jonra

mém ed trónok harca

Kackac: megérkeztek ez első (vicces) mémek a Trónok harca új részéhez

Megérkezett! Megérkezett a Trónok harca 7. évadának premierje, és vele együtt a tél is itt van ööö… ott van, itt még nincs – szerencsére. Bocsássátok meg nekem ezt a borzasztó szóviccet, de már annyira készültem rá. Nyugi, az alábbi, 7. évad első epizódjához készült mémek sokkal viccesebbek nálam.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.