Egyéb kategória

Trónok harca-rajongók! Meleg Pite pékséget nyitott!

Ha láttátok a Trónok harca 7. évadjának második részét, akkor tudjátok, hogy feltűnt benne – !!!SPOILER!!! – Arya rég nem látott barátja, Meleg Pite.

vous - 2017.07.26.
Trónok harca-rajongók! Meleg Pite pékséget nyitott!

A karaktert alakító színész, Ben Hawkey nemrég saját pékséget nyitott Londonban, amit You Know Nothing, Jon Dough-nak nevezett el! 

Objektum doboz

Ha jártasak vagytok A Hét Királyság vidékén, tudjátok, hogy a You Know Nothing, Jon Snow már-már szállóige, ezt lovagolta most meg a pékséget nyitó színész. A Snow-t Dough-ra, vagyis tésztára cserélteLeginkább farkas formájú süteményeket árul majd, amiket puha vajjal kínál. Ezek darabja forintba átszámítva 340 forint körül mozog. 

Objektum doboz

A pékség azonban csak limitált ideig lesz nyitva, sőt igazából ez csak egy pop-up üzlet, ahonnan kizárólag interneten keresztül lehet rendelni. Kár! Azt pedig csak zárójelben jegyzem meg, hogy a színész nagyon hasonlít Havas Jonra

mém ed trónok harca

Kackac: megérkeztek ez első (vicces) mémek a Trónok harca új részéhez

Megérkezett! Megérkezett a Trónok harca 7. évadának premierje, és vele együtt a tél is itt van ööö… ott van, itt még nincs – szerencsére. Bocsássátok meg nekem ezt a borzasztó szóviccet, de már annyira készültem rá. Nyugi, az alábbi, 7. évad első epizódjához készült mémek sokkal viccesebbek nálam.

Ajánlott cikkek