Egyéb kategória

Trónok harca-rajongók! Meleg Pite pékséget nyitott!

Ha láttátok a Trónok harca 7. évadjának második részét, akkor tudjátok, hogy feltűnt benne – !!!SPOILER!!! – Arya rég nem látott barátja, Meleg Pite.

vous - 2017.07.26.
Trónok harca-rajongók! Meleg Pite pékséget nyitott!

A karaktert alakító színész, Ben Hawkey nemrég saját pékséget nyitott Londonban, amit You Know Nothing, Jon Dough-nak nevezett el! 

Objektum doboz

Ha jártasak vagytok A Hét Királyság vidékén, tudjátok, hogy a You Know Nothing, Jon Snow már-már szállóige, ezt lovagolta most meg a pékséget nyitó színész. A Snow-t Dough-ra, vagyis tésztára cserélteLeginkább farkas formájú süteményeket árul majd, amiket puha vajjal kínál. Ezek darabja forintba átszámítva 340 forint körül mozog. 

Objektum doboz

A pékség azonban csak limitált ideig lesz nyitva, sőt igazából ez csak egy pop-up üzlet, ahonnan kizárólag interneten keresztül lehet rendelni. Kár! Azt pedig csak zárójelben jegyzem meg, hogy a színész nagyon hasonlít Havas Jonra

mém ed trónok harca

Kackac: megérkeztek ez első (vicces) mémek a Trónok harca új részéhez

Megérkezett! Megérkezett a Trónok harca 7. évadának premierje, és vele együtt a tél is itt van ööö… ott van, itt még nincs – szerencsére. Bocsássátok meg nekem ezt a borzasztó szóviccet, de már annyira készültem rá. Nyugi, az alábbi, 7. évad első epizódjához készült mémek sokkal viccesebbek nálam.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.