Egyéb kategória

Gal Gadot biztosan duplázik: érkezik a Wonder Woman 2.

Jó hír érkezett a képregényimádóknak, leginkább a csajoknak, ugyanis már biztos, hogy érkezik a Wonder Woman második része. 

vous - 2017.07.24.
Gal Gadot biztosan duplázik: érkezik a Wonder Woman 2.

Szombaton a Comic Con International rendezvényen a Warner Bros. bejelentette, hogy érkezik a Wonder Woman folytatása, Gal Gadot újból felveszi Diana Prince szerepét. A képregényrajongók tudják, hogy a Wonder Woman folytatása elkerülhetetlen volt. A film gyorsan felülkerekedett Az acélember, a Batman v Superman és a Suicide Squad sikerein.

gal-gadot

Szépségkirálynőből Csodanő: 5 tény, amit érdemes tudni Gal Gadotról

Már Magyarországon is lement az oly régóta várt női főszereplős szuperhősfilm, a Wonder Woman. Ha még nem láttátok a filmet, semmiképp ne hagyjátok ki, mert eszméletlenre sikerült. Gal Gadot csodásan fest Csodanőként. Apropó, ki is ez a gyönyörű izraeli nő? Az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 érdekes és kicsit vicces dolgot Gal Gadotról.

A Wonder Woman körülbelül 767,7 millió dollárt kaszált világszerte, mióta megérkezett a mozikba június 2-án. A film rendezője, Patty Jenkins a Comic Conon elmondta: 

A történet az USA-ban fog játsztódni. Ő Wonder Woman, eljött az idő, hogy Amerikába érkezzen. 

A premierdátum sajnos elég távoli: a Wonder Woman második részét 2019. december 19-én mutatják be, de a közeljövőben érkezik a Justice League (premier: 2017. november 17.), majd bő egy év múlva Aquaman első saját filmje, melynek premierje: 2018 decemberében lesz.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.