Egyéb kategória

Gal Gadot biztosan duplázik: érkezik a Wonder Woman 2.

Jó hír érkezett a képregényimádóknak, leginkább a csajoknak, ugyanis már biztos, hogy érkezik a Wonder Woman második része. 

vous - 2017.07.24.
Gal Gadot biztosan duplázik: érkezik a Wonder Woman 2.

Szombaton a Comic Con International rendezvényen a Warner Bros. bejelentette, hogy érkezik a Wonder Woman folytatása, Gal Gadot újból felveszi Diana Prince szerepét. A képregényrajongók tudják, hogy a Wonder Woman folytatása elkerülhetetlen volt. A film gyorsan felülkerekedett Az acélember, a Batman v Superman és a Suicide Squad sikerein.

gal-gadot

Szépségkirálynőből Csodanő: 5 tény, amit érdemes tudni Gal Gadotról

Már Magyarországon is lement az oly régóta várt női főszereplős szuperhősfilm, a Wonder Woman. Ha még nem láttátok a filmet, semmiképp ne hagyjátok ki, mert eszméletlenre sikerült. Gal Gadot csodásan fest Csodanőként. Apropó, ki is ez a gyönyörű izraeli nő? Az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 érdekes és kicsit vicces dolgot Gal Gadotról.

A Wonder Woman körülbelül 767,7 millió dollárt kaszált világszerte, mióta megérkezett a mozikba június 2-án. A film rendezője, Patty Jenkins a Comic Conon elmondta: 

A történet az USA-ban fog játsztódni. Ő Wonder Woman, eljött az idő, hogy Amerikába érkezzen. 

A premierdátum sajnos elég távoli: a Wonder Woman második részét 2019. december 19-én mutatják be, de a közeljövőben érkezik a Justice League (premier: 2017. november 17.), majd bő egy év múlva Aquaman első saját filmje, melynek premierje: 2018 decemberében lesz.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.