Egyéb kategória

Gal Gadot és még sokan mások is megmutatták: sztárok sminktelen arcai

Manapság talán nem merész kijelentés, hogy trend lett a no makeup, legalábbis a no makeup smink, ami azt jelenti, hogy annyira naturális a smink, hogy olyan, mintha nem is lenne rajtunk semmi festék. Valljuk be, ilyenkor nyáron ez a legkényelmesebb megoldás. Gal Gadot megmutatta pőre arcát, amiért a rajongók és mi is odavagyunk. De nem ő az egyetlen híresség, aki vállalja az igazi arcát!

vous - 2017.06.19.
Gal Gadot és még sokan mások is megmutatták: sztárok sminktelen arcai

Gal Gadot, a Csodanő valóban csodálatos. Egy fáradt, smink nélküli képet posztolt magáról, amit a rajongók imádtak. Nem is csoda, hiszen az egykori szépségkirálynő, modell valóban az egyik leggyönyörűbb színésznő – ezt mi már meg is szavaztuk! 

gal-gadot

Szépségkirálynőből Csodanő: 5 tény, amit érdemes tudni Gal Gadotról

Már régóta a hazai mozikban is vetítik az oly régóta várt női főszereplős szuperhősfilmet, a Wonder Womant. Ha még nem láttátok a filmet, semmiképp ne hagyjátok ki, mert eszméletlenre sikerült. Gal Gadot csodásan fest Csodanőként. Apropó, ki is ez a gyönyörű izraeli nő? Az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 érdekes és kicsit vicces dolgot Gal Gadotról.

A fotóhoz Gal csupán annyit írt, hogy eléggé kimerült, ugyanis újszülött gyermeke miatt éjszakázott, pihenésképpen pedig A macska – Le a kalappal! című mesét nézi az 5 éves kislányával.

Objektum doboz

A férje is nagyon büszke a saját Csodanőjére!

Objektum doboz

Nem Gal Gadot az egyetlen híresség, aki nem fél megmutatni, hogy van élet, méghozzá milyen szép élet a sminken túl is. Az alábbiakban olyan sztárcsajokat mutatunk, akik bátran vállalják az igazi arcukat, és mennyire jól teszik!

Reese Witherspoon

Objektum doboz

Drew Barrymore 

Objektum doboz

Adele

Objektum doboz

Gwyneth Paltrow 

Objektum doboz

Gina Rodrigez 

Objektum doboz

rideg-natali-sminkmester-interju6

„Hallod, mi ez a 'piros' paca az arcodon?”: 2 ok, amiért nem érdekel a pasim véleménye a sminkemről

Nem adok férfi véleményére, ha sminkelésről van szó, kivéve, ha a pasi profi sminkes. Nos, az én pasim közel sem az. Szerencsére csupán egyszer fordult elő eddig, hogy nem tetszett neki, amit látott, de abból mindketten tanultunk. Ő azt, hogy valóban nem ért a sminkeléshez, én pedig azt, beauty témában ne hallgassak rá. De ez nem gond, ez teljesen jól van így!

Bella Hadid

Objektum doboz

Jessica Alba

Objektum doboz

Nina Dobrev

Objektum doboz

Emily Ratajkowski

Objektum doboz

Chrissy Teigen

Objektum doboz

Sofía Vergara

Objektum doboz

Tyra Banks

Objektum doboz

Rosie HW. és Kate Hudson 

Objektum doboz

Palvin Barbi

Objektum doboz

A VOUS-lányok

VOUS-lányok smink nélkül

Eljött az igazság pillanata: a VOUS-lányok smink nélkül

Ha azt hiszitek, hogy egy női szerkesztőség mindig parfümillatban fürdik, mindenki a #csinoskedd szerelésében ül a hófehér laptopok előtt a hét öt napján full sminkben, egyenes derékkal, és más dolga sincs, csak cikkeket írni, akkor jó is, hogy a VOUS-ra tévedtetek. Nálunk azért a legtöbb esetben nem ez a helyzet.

Ajánlott cikkek