Egyéb kategória

Ezért nem emlékeznek meg Alan Rickmanről az Igazából szerelem folytatásában

Az elmúlt időszak egyik legjobb híre volt, hogy nagy kedvencünk, az Igazából szerelem visszatér a képernyőre! Azóta persze sokan találgatják a sztorit, és az is felmerült már, vajon Alan Rickmanről hogyan emlékeznek meg a történetben. Most megszólalt a rendező.

vous - 2017.02.21.
Ezért nem emlékeznek meg Alan Rickmanről az Igazából szerelem folytatásában

Nemcsak bejelentették az Igazából szerelem folytatását, de rögtön egy nappal később már az első forgatási fotókat is láthattuk. Igaz, hogy a második rész mindössze 10 percből fog állni, de már ez is szuper hír, hiszen végre választ kaphatunk a sztori egyik legnagyobb kérdésére is. Sokakban persze felmerült a gondolat, vajon a tavaly hirtelen elhunyt Alan Rickmanről hogyan emlékeznek meg a folytatásban.

Forrás:
Igazából szerelem

Csak hogy felelevenítsük kicsit az emlékeket, a filmben ő alakította Harryt; a házasembert, aki ugyan Karent vette el feleségül, mégis beleszeretett kolléganőjébe, Miába. A történet végén aztán a románc helyett mégis a nejét választja, nagyrészt a két közös gyerekük érdekében. A rendező most megszólalt erről a megemlékezésről:

„Az Alannel kapcsolatos helyzetet kezelni nagyon bonyolult, így nem lesz a filmben megemlékezés róla” – írja a Daily Mail.

A rendező azt is hozzátette, hogy a feleségét alakító színésznő, Emma Thompson sem szerepel majd a folytatásban, ráadásul egyébként is csak 8 párról szól a második epizód, és arról, hogyan alakult a szerelmi életük. Így lényegében a régi karakterek 2/3-a kerül csak újra a képernyőre; ami már biztos, hogy a legnagyobb főszereplők életébe bepillanthatunk egy kicsit.

Alan Rickman egyébként épp a mai napon lenne 71 éves, így ha a filmben nem is említik meg, mi azért megemlékezünk róla.

Objektum doboz

És azt a felvételt láttátok már, amikor a Harry Potter forgatása közben a színész megviccelte Daniel Radcliffe-t? A nevetése mindent visz!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.