Egyéb kategória

Ultramenő ez a „hülye nevű” hátizsák – így viselik szerte a világon

Először csak egyet láttok. Aztán még egyet. Aztán azt veszitek észre, hogy egyszer csak mindenki ilyet visel a városban. De mi ez a fura nevű márka, és hogyan viselik szerte a világon? Megmutatjuk.

vous - 2017.07.24.
Ultramenő ez a „hülye nevű” hátizsák – így viselik szerte a világon

A Fjällräven márkát 1960-ban alapították, és kifejezetten szimpatikus az a hozzáállás, hogy a környezetre legkevésbé ártalmas termékeket fejlesztenek ki, amelyek tartósak, kopásállók, praktikusak, így akár évtizedekig szolgálják a viselőiket.

A márka egyik nagy klasszikusa a Kanken hátizsák, amelyet 1978-ban gyártottak először, 2016-ban már sokan viselték, 2017-ben viszont tényleg tele van vele a város. Szerencsére sokkal jobban néz ki, mint az a fekete Fila táska, ami valószínűleg a fél ország szekrényében ott lóg most is.

Na de hogyan viselik a szupermenő „hülye nevű” hátizsákot szerte a világon? Már mutatom is!

Egy lenge ruhával

Objektum doboz

Bokavillantás és miniruhák - Egy blogger elárulta az igazságot a legtrendibb divatfotókról! Lángi Dorka

Egy magyar blogger elárulta az igazságot a legtrendibb divatfotókról!

Tél van, a mínuszok egyre lejjebb kúsznak a hőmérőn, az Instagram mégis roskadásig van kivillanó bokákkal, csupasz nyakakkal, kigombolt kabátokkal, és bloggerekkel, akik előszeretettel mutatják meg, hogyan lehet januárban is csinos valaki anélkül, hogy x réteg ruhába bújna. De mi a valóság? Tényleg jó a 10 denes harisnya télvíz idején, vagy ezek a szettek maradjanak a telefonunk galériájában? Lángi Dorka divatblogger megsúgta a titkot.

Egy kabalával:)

Objektum doboz

Színben harmonizáló kendővel 

Objektum doboz

Nyári „kis feketével”

Objektum doboz

Objektum doboz

Vagy amikor maga a táska a kis fekete

Objektum doboz

Objektum doboz

És amikor 2017 menő cuccai találkoznak

Objektum doboz

cipo vans

A fekete retró Vans az új Adidas Superstar – így viselik szerte a világon

Nem mindenki szeret nyáron papucsban, szandálban sétálni. Vannak, akik maradnak a zárt cipőknél. Az utcai sportcipők közül a retró darabok reneszánszukat élik, a Converse Chuck Taylor All Stars és az Adidas Superstar után 2017 nyarán úgy tűnik, a Vans régi modellje lesz a közönségkedvenc.

Hogy tetszik?

Ajánlott cikkek