Egyéb kategória

Nagyon aranyos: Cristiano Ronaldo megmutatta újszülött ikreit

Megszülettek Cristiano Ronaldo ikrei – az örömhírt maga a sztárfocista jelentette be, majd egy aranyos fotót is közölt a babákról.

vous - 2017.06.30.
Nagyon aranyos: Cristiano Ronaldo megmutatta újszülött ikreit

Pár órával azután, hogy Cristiano Ronaldo hivatalosan is bejelentette, ikrei születtek, egy képpel is tudatta a nagyvilággal, hogy immár háromgyermekes apuka (már van egy hatéves fia, Cristiano Ronaldo Junior).

Objektum doboz

A Real Madrid sztárja egy igazán aranyos képet töltött fel a közösségi oldalára, ahol a karjaiban tartja újszülött gyermekeit.

Olyan boldog vagyok, hogy az életem két új szerelmét a karomban tarthatom!

– írja a sztárfocista. 

Objektum doboz

A csöppségek ruhája elárulja, hogy a büszke apuka egy kisfiút és egy kislányt tart a kezében. A babák nevét illetően hivatalos bejelentés még nem érkezett, de több külföldi lap is lehozta, hogy az ikrek a Mateo és Eva nevet kapták. Az ikreket béranya hozta a világra.

eb focista

VOUS-videó: hogyan kell helyesen kiejteni az Eb-n szereplő focisták neveit?

Ismét bevállaltuk! Mivel Eb-lázban égünk, és sokszor voltak félreértések a szerkesztőségben egy-egy focista nevének kiejtését illetően, úgy gondoltuk, ideje tisztázni, hogyan ejtjük helyesen az Eb-n szereplő focisták neveit.

Cristiano Ronaldo barátnője is várandós?

Egyes lapok szerint a focista jelenlegi barátnője, a 23 éves modell, Georgina Rodríguez szintén várandós. Hivatalos bejelentés erről szintén nem érkezett még, mindenesetre ez a két fotó találgatásokra adhat okot.

Kezek a modell hasán

Objektum doboz

 Georgina Rodríguez a kép bal oldalán

Objektum doboz

Ajánlott cikkek