Egyéb kategória

Nem lehet nem imádni: egy kisvideó, amelyben Blake Lively és Ryan Reynolds szerelmet vall egymásnak

Talán Blake Lively és Ryan Reynolds az a hollywoodi sztárpár, akit kivétel nélkül mindenki kedvel. Ez a két gyönyörű ember külön-külön is a legszimpatikusabb színészek egyike, de mióta összatartoznak, ez csak hatványozódott. Mutatunk az imádnivaló párosról egy romantikus összeállítást.

vous - 2017.06.22.
Nem lehet nem imádni: egy kisvideó, amelyben Blake Lively és Ryan Reynolds szerelmet vall egymásnak

Az amerikai ELLE magazin összeállított egy videót, amelyben Blake Lively és Ryan Reynolds szerelmes nyilatkozatait vágták össze egymásról. 

Te vagy a legjobb dolog, ami velem történhetett!

Mindent jobbá teszel az életemben, mindent!

ryan-reynolds-blake-lively

„Tudd, mi a szereped a szülőszobában, azaz te vagy a legkevésbé fontos személy a teremben. Ne légy láb alatt” – apai jó tanácsok Ryan Reynoldstól

A kismamának rengetegen sietnek a segítségére, ott van például a hátuk mögött az orvosuk, az édesanyjuk, a nagymamájuk – hozzájuk biztosan fordulhat, ha tanácsra van szüksége. De mi a helyzet a kispapával? Ő mondjuk támaszkodhat az utóddal már rendelkező haverjára, az édesapjára – vagy Ryan Reynoldsra.

Álmaim édesapjává tettél, mikor én azt gondoltam, csak a vicces nagybácsipotenciál van meg bennem!

Rendkívül okos, rendkívül kedves, ő egy csodálatos apa!

– csak hogy pár szerelmes mondatot idézzünk a házaspártól. Nézzétek meg a videót (többször is meg fogjátok nézni), ez a kis összeállítás még a kevésbé romantikus lelkűeket is meghatja.  

Imádjuk őket együtt!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.