Egyéb kategória

Így él most Lisa Rossiter, a #csinoskedd ötletadója

Ma kivételes #csinoskedd van. A Takács Nóra ötletének alapját adó Lisa Rossiter történetét már másfél éve mutattuk be nektek, a lánynál gyomorrákot diagnosztizáltak, ő pedig a divatba kapaszkodva küzdött a betegséggel. Megnéztük, mit történt vele azóta.

vous - 2017.05.30.
Így él most Lisa Rossiter, a #csinoskedd ötletadója

Lisa Rossiter szintén osztja Coco Chanel híres mondását, miszerint minél rosszabb helyzetben vagytok, annál jobban kell kinéznetek. A 33 éves nőnél gyomorrákot diagnosztizáltak, ami nem kis traumát jelentett számára, az operáció után még hat hónap kemoterápiával is meg kellett küzdenie.

Lisa az első kemoterápián egy sárga szoknyát vett fel, melyet megosztott az Instagramján egy #fightcancerwithfashion hashtag kíséretében, és azt is leírta, hogy ez a szoknya mennyire sok erőt ad neki. Innentől kezdve beindult a szeretet- és lájkcunami, és Lisa immár 127 megosztott képnél jár –  írja Andi, amikor elmesélte nektek Lisa történetét. 

Takács Nóra Lisa történetén fellekesedve indította el 2015 szeptemberében a #csinoskeddet, ti pedig azóta külditek a csinosabbnál csinosabb képeket.

Objektum doboz

Lassan más fél év telt el, így utánajártunk, mi történt azóta Lisával. Lisa tünetmentes, és jelenleg az egészséges étkezés megszállottja. Közösségi oldalain jobbnál jobb recepteket oszt meg és egészséges kihívásokba kezd. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ne feledjétek, ma #csinoskedd van!

Ajánlott cikkek