Egyéb kategória

Ti utáltátok, mi szerettük: cikkeink, amikre a legdurvább kommenteket kaptuk

Itt a szerkesztőségben páran szeretjük leírni nektek a véleményünket, vállalva ezzel, hogy nem tesszük zsebre, amit kapunk tőletek. Többek között ezért is közlünk megmondó írásokat, mert kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre, főleg, ha az eltér a miénktől. Nem leszek álszent, volt, hogy nem értettük, nektek miért nem tetszik az, ami nekünk, mikor egyértelmű volt, hogy az úgy jó, úgy szép. Nos, szerencsére mégsem volt annyira egyértelmű.

vous - 2017.05.25.
Ti utáltátok, mi szerettük: cikkeink, amikre a legdurvább kommenteket kaptuk

Van az a nagyon elcsépelt mondás, miszerint úgy jó, ha minden ember különböző, mindenkinek más tetszik, más a szép. Amennyire klisék ezek a szavak, annyira igazak is. Ha minden véleménycikkünk alatt csak helyeslő kommenteket olvasnánk, elég beszűkült látókörünk lenne, de nektek köszönhetően nem ez a helyzet. Tényleg hálásak vagyunk minden építő kritikáért, amiket ezúton is köszönünk! 

Összeszedtük a legmegosztóbb írásainkat, amelyek nem nyerték el a tetszéseteket!

Nóri – Éljen! Idén a kényelem és a stílus kéz a kézben járnak – ezek lesznek a tavaszi cipőtrendek

Hamarosan (már csak pár nap) szerkesztőnk, Nóri stylist végzettséget szerez, így ő mindig képben van az akutális trendekben. A tavaszi cipőtrendes anyagában szereplő surranók viszont nem nyerték el a tetszéseteket. Többségetek szerint: 

 Konkrétan nagyanyáink nem vennék ezeket fel…

Nóri szerint: „TRENDEKET válogattam össze. Nem tetszhet mindegyik mindenkinek, viszont ne engem okoljatok, mert van benne olyan, ami nem a ti ízlésetek. Ez már csak személyeskedés, méghozzá indokolatlanul.

Nekem sem tetszik minden ember a villamoson, mégsem szólítom le őket és mesélem el nekik. A divatcikkek is ilyenek – ha hasznos infót olvastok benne, jegyezzétek meg, ami meg nem tetszik, görgessek tovább.”

Forrás:
vous.hu

Vio  – Égő mécsesek, földre szórt rózsaszirmok? – ezért gyűlölöm a romantikus filmeket nőként

Amikor Viola elmesélte nektek, hogyan érez a romantikus filmekkel, abszurd kommentek éreztek, olyanok, amiket most nem is idéznék szó szerint. Messzemenő következtetések születtek Viola magánéletéről. (Egyik sem fedte a valóságot.)

Vio szerint: Konkrét érveket vonultattam fel a cikkben – amögött viszont, hogy ettől miért leszek megkeseredett magányos szarfej, nem volt észérv, csak személyeskedés.”

Forrás:
Facebook/The Notebook, Facebook/Love Actually, Facebook/P.S. I Love you, Facebook/ Dear John

Mojzi – A nagy körömlakkteszt: tényleg megéri használni a fedő- és alapozólakkokat, vagy csak felesleges pénz- és időpazarlás?

Mojzi egy héten át tesztelte a körömlakkokat, mindegyik körmét más fedőlakkal és alaplakkal variálta, majd leírta a tapasztalatait. Szerintetek viszont nem volt elég informatív az anyag, illetve sokan írtátok, hogy nem mindegy az sem, hogy milyen márkát használunk.

Mojzi szerint: „A körmös tesztet egy emberként várta a szerkesztőség. Napokig filóztunk, hogy is írjuk meg nektek úgy, hogy kellőképpen informatív és érdekes legyen, de ne legyen túl hosszú.

Szerettük ezt az anyagot, ezért szomorúan fogadtuk, amikor gyakorlatilag egy disszertációt vártak az olvasók, miközben mi csak a figyelmet szerettük volna felhívni arra, hogy nem biztos, hogy feleslegesen kell áldoznotok egy csomó pénzt valamire, ami igazából nem is éri meg a befektetést.”

Forrás:
Molnár Anikó

Mcsi – Nem hittem, hogy ezt valaha leírom: Blake Lively borzalmas ruhát választott

Álomban sem gondoltam volna, hogy ez lesz a valaha legmegosztóbb írásom. Nagyon durva szavakat kaptam, már-már személyeskedő véleményeket, mert félreértettük egymást, vagy mert nem olvastátok el a tartalmat, csak a lájkvadász címet.

Véleményem szerint Blake Lively borzalmasan ódivatú ruhát választott magának, szerintetek pedig ezt csak azért írtam, mert szeretnék úgy kinézni két gyerek után, mint ő. Nos, igazatok van, szeretnék, bár nem tartom a színésznőt a világ leggyönyörűbb nőjének, kétségkívül objektíven is nagyon csinos – ahogy azt írtam is a cikkben.

A problémám továbbra sem a színésznő külsejével van, hanem a ruhaválasztásával, ha úgy tetszik, a stylistja munkájával – SZERINTEM. Ha nem értetek egyet, nyugodtan írjátok le, sőt, kérlek írjátok le, de személyeskedésektől mentesen! 

Objektum doboz

Köszönjük nektek a sok-sok kommentet, továbbra is szívesen veszünk minden kritikát, de nagyon jólesett most ez kiírni magunkból!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.