Egyéb kategória

Törölköző, kígyó, sampon, lepkekergető vagy a kritizáló koreográfiát toljátok? Így táncoljatok a buliban!

Olyan ez, mint a suliban: mindig jó jegyet kapott az, aki azt mondta, nem tanult semmit a dolgozatra. Aki a leghangosabban üvölti, hogy nem tud táncolni, az bizony a táncparkett ördöge. Na, jó, nem biztos, de az tuti, hogy olyan koreográfiát nyom, hogy azt sosem felejtjük. Vagy azért, mert nagyon vicces, vagy azért, mert brutálciki. Tényleg, ti hogyan táncoltok a buliban?

vous - 2017.05.22.
Törölköző, kígyó, sampon, lepkekergető vagy a kritizáló koreográfiát toljátok? Így táncoljatok a buliban!

Törölköző, kígyó, sampon, lepkekergető vagy a kritizáló koreográfiát toljátok? Igen, ezek mind egy-egy táncstílus nevei, amiket bizosra veszem, hogy ti is nyomattok a bulikon, csak nem tudjátok, hogy ez a neve. Na, nem gond, egy vlogger-srác összegyűjtötte a partik legalapvetőbb táncmozdulatait, és elnevezte őket. Piszok vicces lett és tutira felismeritek magatokat a videóban.

latin tánc

Ezt vessétek be a buliban: a tudomány szerint ez a legszexibb táncmozdulat 

Egy buliban mindenkinek megvannak a sajátos táncmozdulatai. Van, aki csak ütemre toporog, van, aki „pumpál”, van, aki „szeletel”, van, aki komplett koreográfiát lenyom, és olyan is, aki csak a fenekét rázza.

A tudomány most kiderítette, melyik a legszexibb.

A kisfilmek annyira népszerűek lettek az évek alatt, hogy jemdahunk már négy részt forgatott Hogyan táncolj a klubban címmel. 

Így… 

Objektum doboz

…és így!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.