Egyéb kategória

„Halljátok, miben is volt a Marichuy?” – Teszteljétek, mennyit tudtok az egykori dél-amerikai sorozatokról!

Soñadoras, Titkok és szerelmek, Csacska angyal... Nem kell tovább sorolnom, hiszen már a címből rájöttetek, hová kattintottatok. Ha pedig itt vagytok, azt jelenti, hogy ti is imádtátok a régi dél-amerikai szappanoperákat. Tény: 2005 után is készültek hasonló sorozatok, de mind tudjuk, hogy azok meg se közelítették Paula Brachót és társait, mert ők utánozhatatlanok és nagyszerűek. Éppen ezért készítettem egy tesztet, melynek segítségével feleleveníthetitek az egykori telenovellák részleteit. 

vous - 2017.05.11.
„Halljátok, miben is volt a Marichuy?” – Teszteljétek, mennyit tudtok az egykori dél-amerikai sorozatokról!

Annyit beszéltünk és oly sokszor írtunk már róla, szóval eljött az ideje, hogy kiderüljön, mi mindenre emlékeztek a még ma is köztudatban lévő, valamint a rég elfeledett dél-amerikai szappanoperákról. Tisztán él bennem tinikorom rutinja, amikor a napom fénypontja volt, mikor végre felcsendült az a bizonyos főcím: megszűnt a külvilág, és elmerültem a sztoriban. Imádtam ezeket a sorozatokat, a második nevem Rosalinda volt (főleg, amikor évekkel később divatba jött a művirág a hajba).

thalia

Guberálós María, Vad angyal, Soñadoras: így néznek ki most az egykori telenovella-szereplők

Emlékeztek, mennyi időt töltöttünk tinikorunkban a tévé előtt, és bámultuk a kedvenc dél-amerikai sorozatunkat?

Most kicsit visszamegyünk abba az időbe – illetve mégsem: utánanéztünk, hogy festenek most a legismertebb és legkedveltebb dél-amerikai szappanopera-szereplők!

Természetesen a legszuperebb sorozatokat a mai napig nem feledjük, de a részletekre már csak kevesen emlékezhetünk. Ti vajon még mindig képben vagytok? A kérdés nem költői, alább egy 10 kérdéses tesztből kideríthetitek, mit tudtok tinikorunk dél-amerikai szappanoperáiról!

Hajrá!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.