Egyéb kategória

Mi történt veletek, lányok? Miért töltöttetek mindenhová szilikont brutális mennyiségben?

Húszas éveim hajnalán engem is beszippantott a pesti éjszakai élet. Ott voltam minden menő buliban, ismertem az odajáró társaságot, elvoltunk, megtettünk olyat, amit ma már nem tennék meg, és felvehettem olyan ruhákat és cipőket, amiket ma már biztosan nem. A miniruhát nadrágra cseréltem, a platform tűsarkút vagány sneakerre, és az erős tusvonalat nude sminkre. A műkörmöm hossza is megcsappant, és nem járok bulizni minden hétvégén. De mi történt a többi bulizós lánnyal? Sosem írtam még le ennyi kérdőjelet, mint alább.

vous - 2017.05.04.
Mi történt veletek, lányok? Miért töltöttetek mindenhová szilikont brutális mennyiségben?

Mit történt veletek, lányok? Miért szörnyülködöm, ha a Facebook-adatlapotokra tévedek? Alig ismerlek fel titekek! Műköröm, póthaj maradt – oké, de mi a helyzet a szátokkal, a melletekkel: miért ilyen indokolatlanul nagyok? Ti felismeritek magatokat? Ti a feltöltött ajkaktól és a hatalmas implantátumtól érzitek jól magatokat a bőrötökben? Megértem és elfogadom, csodálkozásomnak ez csak egy kis szelete, hiszen a szépség szubjektív. DE!

Döbbenten nézem a képeiteket, a képeket, amik arról árulkodnak, hogy méregdrága ruhában pózoltok a világ legfelkapottabb szórakozóhelyein töménnyel a kezetekben. Hétfőn Dubajból posztoltok, pénteken már egy spanyol tengerpartról.

rideg-natali-sminkmester-interju6

Fél napra pornószínésznővé változtam – Rideg Natali sminkmester beavatott a szakmába

Augusztus közepén a VOUS szerkesztőségében akkora volt az izgalom, mint karácsonykor. Izzadt tenyérrel vártunk valakit, akiről tudtuk, egy teljesen új világot tár elénk. Rideg Natali sminkmester járt nálunk, akitől én egy pornstar (igen, jól olvastátok!) sminket kaptam, a VOUS-lányok pedig egy feledhetetlen délelőttöt. Natali zavarba ejtő lazasággal és őszinteséggel mesélt a felnőttfilmes világról. Na, jó, azért beszéltünk a sminkekről is. A folytatásért kattintsatok ide!

Nézem az adatlapotokat, rendkívül boldog és teljes életetek lehet… irigykedem: gyönyörű helyeken jártok, meseszép ruhákban, mégis milyen egyetem vagy főiskola ad ilyen végzettséget, hogy ezt megengedhetitek magatoknak? Mivel foglalkoztok? 

Nincs feltüntetve se az iskolátok, se a munkahelyetek, de azért sejtek valamit. Mindenki sejti. De miért, lányok? Miért? 

Már nem irigykedem. Miért vezetett egyenes út a tinidiszkóból ide?

Emlékeztek? 8-9 éve még együtt buliztunk, ismertük egymást, tudtuk, mit akarunk az élettől. Akkoriban, 18 évesen, ti nem ezt akartátok: nem akartátok volna, hogy ha én x év után rátévedek a Facebook-profilotokra, ne ismerjelek fel titeket, és millió kérdést tegyek fel. Emlékeztek? Kinevettük ezeket a lányokat, akik most ti is lettetek. 

Most ti nevettek ki engem?

Kérlek, ne tegyétek, és ne higgyétek, hogy nekem rossz. Nem, én kíváncsi vagyok! Nem tudom, mi történhetett veletek, csak csodálkozom és keresem az okokat. 

„Unom, hogy folyton bocsánatot kell kérnem” – Nyílt levél azoknak, akik azt hiszik, a siketekkel ordítani kell

„5 dolog, amit megtanultam sztripperként!” – Egy, a szexiparban dolgozó lány vallomása

Ha valaki nem egy csini irodában dolgozik, nem virágkötő, nem pék, sem… tudjátok, hová akarok kilyukadni. Ha valaki szexmunkásként, sztriptíztáncosnőként keresi a kenyerét, hajlamosak vagyunk ítélkezni.

Miért választottátok ezt az életet, ezt a külsőt?

Hogy kerülhettetek bele ebbe közegbe? Helló, lányok, együtt voltunk minden szombaton! Együtt sírtunk és nevettünk az épp aktuális szerelmi ügyeinken. Sosem tettünk, tettetek olyat, ami ehhez az élethez vezetett volna.

Könnyen jött pénz, utazások? Ez mind? A külsőtök is ezért torzult el, és töltettetek mindenhová szilikont brutális mennyiségben? 

A szüleitek, a család mit szól?

A munkátok belefér a hozott normába? Ők csak örülnek, hogy nektek jó életetek van? Tudják?

Párkapcsolat?

Tudom én, hogy van olyan pasi, aki ezt a munkát tolerálja, sőt büszke is rá, hogy ilyen barátnője van. A külső szubjektív, de el tudja fogadni ezt egy FÉRFI egy tartós kapcsolatban?

Hova tovább?

Lányok, mi történt veletek?

Magatokra ismertetek? Vállalnátok egy névtelen interjút? Kérlek, írjatok rám!

Ajánlott cikkek