Egyéb kategória

Szomjazom a spoilerekre: ezért imádom tudni előre, hogy mi történik a sorozatokban

Az a generáció vagyunk, akik élnek-halnak a sorozatokért. Van, aki már függő, míg más csak apró falatokban majszolja a trendi sorozatokat. Egy azonban közös a két táborban: a spoiler. A legtöbben kerülik, mert ez bűnös dolog – én azonban szomjazom rá, imádom a spoilereket.

vous - 2017.05.03.
Szomjazom a spoilerekre: ezért imádom tudni előre, hogy mi történik a sorozatokban

Jenleg öt sorozatot nézek egyszerre, sorolom: 

Mondhatjuk, hogy függő vagyok. Munkából hazaérve kompromisszumot kötök a rendmániás pasimmal, hogy FIFA-zna-e, hogy én addig az egyedüli sorozatot, amit nélküle nézek (érthető okokból ez a Jane the Virgin), pörgethessem. A bibi, hogy tudom, mi fog történni.

Imádom a sorozatokat, imádom a spoilert!

Nem véletlenül írják csupa nagybetűkkel:

VIGYÁZAT, SPOILER KÖVETKEZIK! 

A legtöbb sorozatnéző szeret haladni a történettel, és még véletlenül sem akarja előre tudni, hogy mi lesz a szereplők sorsa… Igen, a legtöbb. Számomra viszont ez a felirat jelenti a mennyországot. Imádom a spoilert, imádom minden mennyiségben.  

spoiler

Légyszi, senki ne spoilerezzen! – a Twitter új módszert talált ki arra, hogy elkerüljétek őket

A sorozatrajongók legnagyobb ellenségei: a lassú internet, a hónapokig tartó szünetek és a spoilerek. De főleg az utóbbi! Nincs is annál idegesítőbb, mint mikor heteket vártok egy új epizódra, aztán reggel felkeltek a tudattal, hogy este meg is nézhetitek, erre tessék. A Facebookon, a Twitteren, az Instán, mindenhol ott van, mi volt az a hatalmas fordulat a legújabb részben.

Lehet szeretni a spoilert, mert a megdöbbentő tényeket ott, az OLVASÁS pillanatában kapom. Elképzelem és várom azokat a vásznon. Kicsit olyan, mintha egy könyvet olvasnék: elképzelem a sztorit, amíg meg nem nézem. Tehát a spoilerolvasással két izgalmat okozok magamnak: egyet az adott pillanatban, egyet, amikor várom, hogyan jelenik meg ez a gyakorlatban.

Ó, ez annyira király!

A legrosszabb spoilerimádó vagyok, hiszen nekem hobbim a spoilerezés, de azt egy picivel még jobban élvezem, amikor elmondhatom másnak, aki annyira nem rajong a szivárogtatásért. Tudom, tudom, gonosz dolog, de imádom őket felvilágosítani és átadni a tudást. Jeee!

Ti melyik táborba tartoztok?

Címkék: #sorozat #spoiler
Ajánlott cikkek