Egyéb kategória

Irulunk-pirulunk: megvan, melyik a legnépszerűbb szexpóz!

Minden ember más, és minden ember mást szeret az ágyban, mindenkinek egyediek az igényei. Most azonban kiderült, melyik a legnépszerűbb póz a férfiak, és melyik a nők körében. Elöljáróban annyit, hogy a véleményük most kivételesen megegyezett!

vous - 2017.04.15.
Irulunk-pirulunk: megvan, melyik a legnépszerűbb szexpóz!

Egy felmérés során 2000 embert kérdeztek meg – Amerikában és az Egyesült Királyságban – arról, hogy melyik a kedvenc szexpózuk. Egy brit adatbázison pedig közzé is tették az eredményeket, melyekből kiderült, hogy az emberek 35%-ának a „kutyapóz” a kedvence.

Forrás:
iStock

Abban, hogy a kutyapóz a kedvenc, a férfiak és a nők egyetértettek, viszont a második helyre már különböző pozitúrát tettek. A nőknél a misszionárius, a férfiaknál pedig a „cowgirl” póz végzett a második helyen – írja a Women's Health.

szex szeretkezés pár

Sok embert érint: ami szex után történik, és sosem beszélünk róla

Sok mindentől függ, hogy ki mit csinál szex után. Hogy egyéjszakás kalandról van-e szó, vagy hosszú távú párkapcsolatról. Esetleg hogy milyen a személyiségetek. De van valami, amit elég sokan megtapasztalnak ezután, és valamiért nem beszélünk róla…

A teljes cikket IDE kattintva olvashatjátok el.

És hogy melyik az a póz, amit még nem próbáltak, de szeretnének? A férfiak a „69-es” pózt szeretnék a legjobban kipróbálni, a nők pedig az asztalon való szeretkezést.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.