Egyéb kategória

3 dolog, ami a házasság után történik, de senki sem szólt róluk előre

Az esküvő egy pár életében az egyik legnagyobb mérföldkő, és amikor végre sor kerül rá, hirtelen megváltozik egy-két dolog az életetekben. Ne aggódjatok, ezek egyáltalán nem rosszak!

vous - 2017.04.12.
3 dolog, ami a házasság után történik, de senki sem szólt róluk előre

1. Sokkal magabiztosabbak lesztek

Nehéz megmondani, mikor érzi magát az ember igazán felnőttnek. Nem 18 évesen, az tuti. Amikor viszont kimondjátok az igent, hirtelen magabiztosabbak lesztek, mert ez már egyértelmű jele annak, hogy nem vagytok gyerekek. És mit csinálnak a felnőttek? Kiállnak magukért!

Objektum doboz

2. Nem érdekelnek az aprócska szépséghibák

Mindenkinek vannak szépséghibái, és néha hajlamosak vagyunk sokkal többet aggódni ezek miatt, mint amennyire valójában problémásak. Az igen után viszont már biztosak vagytok benne, hogy hiába a hegyesebb orrotok vagy a szélesebb csípőtök, a férjetek úgy szeret, ahogy vagytok!

Objektum doboz

3. Szerelmi tanácsadóvá változtok

Ha ti vagytok a lánycsapatban az egyetlenek, akik már megházasodtak, hirtelen szerelmi tanácsadóvá avanzsáltok. Hiszen a barátnők is szívesebben fogadnak el tanácsot valakitől, aki boldog házasságban él!

Objektum doboz

4. Minden ex olyan távolinak tűnik, mintha csak a képzeletetekben léteztek volna

Olyan rég volt, és szinte annyira valószerűtlennek tűnik. Tényleg együtt randiztatok azzal a sráccal a munkahelyeteken 6 évvel ezelőtt? És emlékeztek még arra a fiúra, akivel először jártatok? Az egész annyira távolinak tűnik, hogy szinte már olyan, mintha sosem léteztek volna.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek