Egyéb kategória

Terrorcselekmény Stockholmban: a rendőrség letartóztatta a támadás gyanúsítottját

Tegnap, azaz péntek délután Stockholmban belehajtott a tömegbe teherautóval egy férfi. A szörnyű esemény során rengetegen sérültek meg, és halálos áldozatok is vannak.

vous - 2017.04.08.
Terrorcselekmény Stockholmban: a rendőrség letartóztatta a támadás gyanúsítottját

Péntek délután 3 óra körül lopott teherautóval belehajtott egy férfi a tömegbe Svédország egyik sétálóutcáján. Hatalmas pánik tört ki, az emberek menekülni kezdtek, az utcát pedig teljesen elborította a törmelék. A terrortámadásnak gyerekek is áldozatul estek, legalább 15-en megsérültek, és a jelenlegi információk szerint négy halálos áldozat van.

Objektum doboz

A BBC értesülései szerint a rendőrség tegnap este nem sokkal a támadás után őrizetbe vett egy férfit, akit a jármű lopásával és vezetésével gyanúsítanak. Bár részleteket nem osztottak meg, de a legutóbbi információk szerint a gyanúsított egy 39 éves üzbegisztáni származású férfi, aki a támadást követően a metró irányába igyekezett elhagyni a helyszínt. Bizonyos hírek szerint az autóban robbanóanyagot is találtak, ezt azonban még senki sem erősítette meg. A svéd miniszterelnök viszont terrortámadásként írta le a tragédiát, és fel is készültek a fokozott védelemre.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.