Egyéb kategória

5 tipp, ha kísérő nélkül mentek esküvőre

Ha szingliként kapunk esküvői meghívót, akkor akarva-akaratlanul is elkezd minket zavarni, hogy kísérő nélkül megyünk. Pláne akkor, ha szinte az összes barátnőnk pasival jön... Most mutatunk pár tippet, mit tegyetek ilyen helyzetben. 

vous - 2017.04.08.
5 tipp, ha kísérő nélkül mentek esküvőre

1. Ne keressetek magatoknak kétségbeesetten kísérőt!

Persze, tök jó lenne, ha még az esküvő előtt találkoznátok valakivel, akit szívesen magatokkal vinnétek, de ne tekintsétek ezt kötelező feladatnak. Ha elvisztek egy srácot – akit nem mellesleg alig ismertek – csak azért, hogy ne legyetek egyedül, annak semmi értelme, ráadásul a pár sem fog örülni neki. 

2. Kérdezzétek meg a pártól, kiket hívtak még meg az esküvőre!

Ne kezdjétek el körbetelefonálni a szingli ismerőseiteket, hogy ők kit visznek, mert könnyen lehet, hogy nincs mindenki meghívva, akire gondoltok. Az pedig elég kellemetlen beszélgetésekhez vezethet… 

Forrás:
pexels.com

3. Ne telefonozzatok folyamatosan az esküvőn!

Ne érezzétek magatokat kényelmetlenül csak azért, mert egyedül vagytok. Semmi értelme annak, hogy egész este az asztalnál üljetek, és telefonozzatok. Inkább próbáljátok meg élvezni a bulit, ismerkedjetek!

4. Szerezzetek új barátokat!

Ha szinte senkit nem ismertek az esküvőn, vagy a barátnőitek a pasijukkal vannak elfoglalva, akkor ne féljetek másokkal összeismerkedni! Biztos vannak még jó fej vendégek!

Semmi extra, csak ez a magyar lány megvarrja a teljes ruhatárát Békési Anna

Ruhadarabok, amiket semmiképp ne viseljetek egy esküvőn

Vannak, akik egyenesen utálnak esküvőre járni, mert az öltözködéstől kezdve az ajándékokon át a tökéletes frizuráig minden kiborítja őket, mert túl sok macerával járnak. De talán még többen imádják ezt, mivel ezen a napon végre kiöltözhetnek. Azonban nem mindegy, milyen ruhát veszünk fel ilyenkor, vannak olyan darabok, amiket érdemes mellőzni esküvőn.

A teljes cikket ITT elolvashatjátok.

5. Szórakozzatok!

Ha egyedül vagytok az esküvőn, az azt is jelenti, hogy nem kell máshoz igazodnotok. Nincs senki, aki azzal nyaggat, hogy menjetek haza, mikor ti még buliznátok. Szóval, egy szó, mint száz: mulassatok jól!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.