Egyéb kategória

#SoseKérdezdEgyNőtől – mi az a kérdés, amit sosem lenne szabad megkérdezni egy nőtől?

Köztudott tény, hogy egy nőtől sosem illik megkérdezni a korát. De ugyanakkor a lista itt nem ér véget. Bizonyos kérdéseket ugyanis nem szép dolog megkérdezni tőlünk, sokan mégis megteszik. A Twitteren egy új hashtaggel rengeteg nő árulta el, mit tenne tiltólistára.

vous - 2017.04.04.
#SoseKérdezdEgyNőtől – mi az a kérdés, amit sosem lenne szabad megkérdezni egy nőtől?

#NeverAskAWoman – azaz #SoseKérdezdEgyNőtől, a legújabb hashtag, ami hirtelen berobbant a Twitteren. Rengeteg nő ragadta meg a lehetőséget, hogy ennek segítségével kifejezzék, melyek azok a kérdések, amelyeket sosem szeretnének hallani senkitől. Mert túlságosan intimek vagy bántók, esetleg olyan, ami nem beszédtéma egy ismeretlen férfival. A válaszaik elég sokfélék voltak.

#SoseKérdezdEgyNőtől,

  • hogy terhes-e. Ha nem vagy biztos benne, inkább maradj csöndben.
  • hogy miért egyedülálló még mindig.
  • hogy eddig hány pasival feküdt le.
  • hogy már megint megjött neki.
  • hogy miért eszik egyedül egy étteremben.
  • hogy a haja igazi-e.
  • hogy ki segít neki. Mert a nők egyedül is megállják a helyüket.
molnar-viola-anna-de-megbsznam-azt-a-ruzsos-kis-szadat-az-utcai-zaklatas-mindenkit-erint-itt-az-ideje-hogy-beszeljunk-rola1

„De megb*sznám azt a rúzsos kis szádat!” – az utcai zaklatás mindenkit érint, itt az ideje, hogy beszéljünk róla!

Van egy dolog, ami iszonyatosan dühít. Amiből elegem van, de mégis tehetetlennek érzem magam. Az utcai zaklatás gyakorlatilag a mindennapjaink része, és az, ahogy a többség az ilyen incidensekről gondolkozik, nagyon nincs rendben – úgyhogy ha megengeditek, kicsit rendet tennék a fejekben!

A cikket ITT olvashatjátok el.

A válaszok alapján láthatjátok, hogy a legtöbb zavaró kérdés igencsak privát: olyanok, amiket egy idegen orrára nem szívesen kötnénk. Hogy valaki hány pasival volt együtt, egy kapcsolatban nyilván előbb-utóbb téma lesz, de egy első randin? Azért azt ne. Ugyancsak ez a helyzet azzal is, ha valaki már régóta szingli, és a miértjéről faggatják. Miért? Általában a választ még mi magunk sem tudjuk! Helyette kapásból tudnánk mondani 25 kérdést, amit fel lehet tenni egy nőnek, hogy igazán megismerhessék.

Lányok, szerintetek mi az a kérdés, amit sosem lenne szabad megkérdezni egy nőtől?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.