Egyéb kategória

Az Igazából szerelem új része nincs befejezve: ezzel a szereplővel még forgatnak hozzá

Az Igazából szerelem rövid folytatása már megjelent az Egyesült Királyságban, Amerikában viszont csak májusban vetítik le. Most azt gondolhatnátok, ugyan ki az, aki nem nézi meg addig a neten; de valójában a két verzió nem teljesen ugyanaz lesz.

vous - 2017.03.30.
Az Igazából szerelem új része nincs befejezve: ezzel a szereplővel még forgatnak hozzá

Hetek óta az Igazából szerelem 2. részétől hangos az internet, láttunk több fotót is, és azt is tudtuk, kik térnek vissza a folytatásban. Múlt héten az Egyesült Királyságban aztán le is vetítették a kisfilmet, de ez mégsem a teljes verzió. Az Entertainment Weekly információi szerint ugyanis az amerikai változatban visszatér még egy szereplő, aki a mostaniból kimaradt.

Ő pedig nem más, mint Sarah, aki őrülten szerelmes volt munkatársába, Karlba – persze mindezt igyekezett titokban tartani. Sikertelenül. A sztorijuk már majdnem beteljesedett, amikor a lányt felhívta beteg testvére, ő pedig válaszolt a hívásra, ami miatt vége szakadt a dolognak köztük. Most viszont ismét láthatjuk a szereplőt, áprilisban ugyanis leforgatják az Igazából szerelem kiegészítését, vele együtt.

Objektum doboz

A színésznőnek még nincs infója arról, hogy mi is lesz a sztori, és hogy visszatér-e Karl, de a jó hír, hogy nem is olyan sokára ezt is megtudjuk!

Ti mire tippeltek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.