Egyéb kategória

„Hamar megunom a szexet valakivel, ezért van, hogy bevonok egy harmadik felet is” – kiakasztó randimondatok, amiket ki kellett hevernünk

Néha – azt kell hogy mondjam – nem értem, hogy a randevúk nagy részén mi zajlik le a pasik fejében. Néha ugyanis olyan mondatok hagyják el a szájukat, hogy egy egész lelkivilágot törnek össze, vagy úgy kinyílik a bicska a csaj zsebében, hogy Hasfelmetsző Jack kése elbújhatna mellette.

vous - 2017.03.25.
„Hamar megunom a szexet valakivel, ezért van, hogy bevonok egy harmadik felet is” – kiakasztó randimondatok, amiket ki kellett hevernünk

Értem én, hogy ma már előszeretettel hangoztatjuk a kimondom, amit gondolok elvet, és ezzel nincs is semmi baj. De nem mindegy, hogyan tesszük ezt. Meg hát azt gondolom, a tisztelet megadása alapvető dolog, nem? Vagy csak naiv vagyok, hogy ezt gondolom?

Objektum doboz

Lehet, de akkor is tartom magam ahhoz, hogy amikor randizok valakivel, és elmagyarázom neki, hogy azért nézem őt folyamatosan, mert szájról olvasok, valamint ha egy rakat magyarázat után sem esik le neki, hogy ha eltakarja a száját, eszik közben, elfordul, akkor nehezebben értem őt, ne mondja a következőt azért, mert a koncentrálástól közel hajolok hozzá, és nagyon figyelem a száját:

Azért mászol így az arcomba, mert le akarsz velem feküdni?

Nem, ez nem vicces.

És nem vagyok ezzel egyedül, vagyunk páran, akik kifogtuk a szutyokhalat a tengerből, és azért nem mindegy, hogy milyen élményekkel gazdagodunk a randis időszakaink alatt. Jöjjön néhány bicskanyitogató példa.

Hanna nem gondolta, hogy az első randin egyből az intim téma mezejére nyargalnak

„Első randin közölte velem a srác, hogy:

Hamar megunom a szexet valakivel, ezért van, hogy bevonok egy harmadik felet is.

 Őszintének őszinte volt, de levegőt nem kaptam.”

Hát, én se kapok, pedig nagyon nyitott szemléletű vagyok. Oké, vonjon be, de ezt sokkal korrektebben is lehet közölni valakivel, mondjuk előbb kikéri a véleményét. Vagy ilyesmi.

Objektum doboz

A szexre való jog témaköre

Tudjátok, amikor a pasik azt hiszik, ha fizetik az italotokat, akkor már jogosultak egy kicsi etyepetyére. Pedig mennyire nem így van, és mennyire azt hinné az ember, hogy erről már nem kell beszélgetni, mert nem létezik ez a jelenség, erre tessék, jön Petra ezzel a történettel:

Amikor az első randi után az ajtóban elbúcsúztam volna tőle, hátrafordult, elindult, és visszakiabált, hogy

akkor mi a f@szért kísértelek haza!

Dzsízösz. Olvassátok el újra, és hihetetlenkedjetek, mint én.

Objektum doboz

A másik, amitől ki tudok akadni, amikor a női testre úgy tekintenek, mint egy piaci húsárura. Kilóra megnézik, megbecsülik, és ha valahol valami nem smakkol, azt szóvá teszik, mint Julinak: 

 Én 'vastag' voltam neki.

Ez amúgy azért olyan kiakasztó, mert Juli egyáltalán nem vastag, de ha nagyon szőrszálhasogató akarok lenni, akkor muszáj elmondanom, hogy mennyire irreális elvárásai vannak a pasiknak olykor (nem általánosítok!). Ugyanezt a kritikát egy olyan barátnőm is megkapta már, aki az átlagnál sokkal – egyesek szerint betegesen – vékonyabb. Utálom egyébként ennyire szemléltetően leírni a dolgot, mert ezzel is a testet centizem, pedig írtam már nektek arról, mennyire nehéz a sorsa egy vékony testalkatú nőnek.

molnár viola szerzőfotó

Ilyen az élet mínusz tizenvalahány kilóval és egy mázsás teherrel könnyebben

„Elképesztő pszichés állóképességed lehet!” – ez volt a legnagyobb bók, amit valaha kaptam. Egy harmincas férfi ismerősöm csodálatát sikerült kivívnom azzal, hogy elmeséltem neki, milyen volt plusz 12-15 kilóval gimibe járni. Vigyázat, egyszavas spoiler következik: pokol!

Viola őszinte írását itt találjátok.

A pasi, aki több időt tölt a fürdőszobában, mint ti

Néha furcsa elvárások is megjelenhetnek, amivel szintén semmi gond, nem vagyunk egyformák. Csak ezeket az elvárásokat ennyire arcba tolni, mint ahogyan Verának tették, az nem okés.

„Egyszer randizni voltunk egy sráccal, és épp ültünk, láttam, hogy néz… néz… majd megszólalt:

Hát, hordhatnál kicsivel több sminket is.

Mondjuk tény, hogy amennyire az ő szemöldöke ki volt festve, ahhoz képest én a kanyarban se voltam.”

Nem tudom, ti mit gondoltok erről, de szerintem alapvetően ne akarjuk megváltoztatni egymást – se barátságban, se párkapcsolatban.

Ajánlott cikkek