Egyéb kategória

Instagram-posztok, amik halálra idegesítik a srácokat

Instagram nélkül nem élet az élet, ez tény. Nincs is azzal semmi baj, ha használjátok, ám nagyon nem mindegy, hogy mit posztoltok magatokról!

vous - 2020.05.19.
Instagram-posztok, amik halálra idegesítik a srácokat

Ki ne akarna jó benyomást kelteni és szimpatikusnak tűnni az Insta-profilja alapján? Ez azonban nem is olyan egyszerű, ha belegondoltok… Az EliteDaily pasikat faggatott ki arról, milyen posztokat kerüljetek el, ha jó színben akartok feltűnni a kiszemeltetek előtt.

Ha hiszitek ha nem, nem elég a gyönyörű külső, hogy lenyűgözzétek őket! Azt már biztosan tudjuk, milyen hibákat ne kövessetek el:

Szexi fotó és idézet

Nincs semmi baj azzal, ha néha kicsit merészebb oldalatokat is megmutatjátok, de a képcímen bizony könnyen elcsúszhattok. Ha lehet, kerüljétek a semmitmondó idézeteket, az oda nem illő életbölcsességeket, inkább adjatok valami frappáns címet neki, vagy egyszerűen csak hagyjátok üresen a helyet. A srácok értékelni fogják, higgyétek el!

Objektum doboz

Egyforma = unalmas

Mindenkinek van egy előnyös profilja, és persze egy kevésbé jó is, ahonnan sosem sikerül a tökéletes szelfi, amivel elégedett. De arra azért figyeljetek, hogy ne mindig ugyanolyan képeket töltsetek fel, mert különben egy idő után a srácok könnyen elveszíthetik az érdeklődésüket.

Túl szexi lány…

Mielőtt egy extrém fotóval sokkolnátok az ismerőseiteket, gondoljátok át: tényleg szükségetek van erre? Ne akarjatok másnak tűnni, mint amilyenek vagytok. A srácoknak úgyis feltűnik, ha csak a lájkgyűjtés a cél, és nem biztos, hogy a kihívó fotók után komoly szándékkal közelítenek majd felétek.

Objektum doboz

Túl sok(k)

Néha persze belefér egy egy hosszabb szöveg vagy emlékezetes történet a képek alá odabiggyesztve, de ha túl sokszor csináljátok, megunják az emberek. Gondoljatok csak bele: ti végigolvasnátok mindennap egy-egy regény hosszúságú szöveget? Akkor ti miért sokkolnátok ezzel a követőiteket? Na ugye…

#famous

Persze ki ne akarna az internet sztárjává válni, amit az Instagramon percek alatt megtehettek, ha bizonyos termékeket reklámoztok. Ám nem árt belegondolni, hogy ha ez túl gyakran történik meg, akkor az kiábrándító lehet a pasiknak. Persze itt most főleg a túlságosan beállított posztokra gondolunk, amik szinte az ember arcába nyomják a termékeket.

Objektum doboz

Coelho 2.0

És ha már idézetek: légyszi kerüljétek a vicces vagy épp elgondolkodtató szövegek rendszeres megosztását! Arra ott vannak a különböző oldalak, de ha egy srác a te profilodra téved, nem feltétlenül ilyesmikre számít.

Az a bizonyos másik

Ezt most tényleg részletezni kell? Sajnos pedig sokan mégis beleesnek abba a hibába, hogy más pasikkal töltenek fel közös képeket. Oké, hogy a legjobb barátotok vagy a tesótok, vagy épp egy rég látott osztálytárs, de ismerjétek el, elsőre ez bizony félreértésekre adhat okot. Akkor pedig nem jobb megelőzni a bajt?

Objektum doboz

#mutimiteszel

Persze vannak kivételek, de az ételfotók sem túl érdekesek egy idő után. Néha-néha persze belefér, mondjuk egy különleges étterem után, vagy ha igazi konyhatündérként a saját kreációitokkal akartok büszkélkedni, a többi esetre pedig ott a Snapchat.

Szóval, lányok, a következő kép előtt nem árt átgondolni, tényleg olyan jó-e az a poszt.

Ajánlott cikkek