Egyéb kategória

Randizásból csillagos ötös: ilyen vicces ismerkedős ötletet már régen láttunk!

A randiappok világában azért, valljuk be, nem elég egy jól sikerült fotó: ahhoz, hogy végül találkozóra kerüljön sor, nincs mese, kreatívnak kell lenni. Szerencsére vicces szövegekből és ötletekből van bőven, így történt meg az, hogy egy bizonyos Joe Adamset szinte megrohamoztak a lányok.

vous - 2017.03.22.
Randizásból csillagos ötös: ilyen vicces ismerkedős ötletet már régen láttunk!

Ki mondta, hogy az önéletrajz csak munkakeresésnél jöhet jól? Joe Adams biztosan nem, a srác ugyanis fogta a kreativitását, és készített magának egy saját randizós CV-t. Az egész ötlet onnan jött, hogy egy lány korábban kért tőle egy ilyet, neki pedig nem volt, így a biztonság kedvéért összeállította, ha mégis szüksége lenne rá. Mondjuk ez azért kicsit fura, mert hát ki az, aki egy pasitól RANDIZÓS ÖNÉLETRAJZOT kér? Vagy ez csak nekem újdonság?

Objektum doboz

Mindenesetre a srác komolyan vette a dolgot, és elkészítette a CV-t, ami elég frappáns lett.

Forrás:
Twitter.com

Mint láthatjátok, a képességeknél a gördeszkázásban alulmaradt, de cserébe elég klasszul tud hosszú üzenetekre válaszolni, és elérzékenyülni a Marley meg én filmen. Az Office sorozatot imádja, szabadidejében pedig a kutyája Instáját frissítgeti, netflixezik, és facetime-ozik az anyukájával – többek között. Nagyon ötletes, ez tény!

Az önéletrajz egyébként azután terjedt el a neten, hogy egy lány egy posztban randipartnert keresett a szobatársának. Joe bekommentelte a CV-t, és bár nem őt választotta a posztoló, így is elég nagy figyelmet kapott másoktól.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Kreativitásból ötöst adunk a srácnak!

Ajánlott cikkek