Egyéb kategória

Szétretusált modellek helyett hús-vér nők pózolnak a Target legújabb fürdőruhakampányában

A Target bemutatta 2017-es fürdőruha-kollekcióját, az ehhez készített kampányfotók pedig abszolút nem olyanok, mint megszokhattuk. A tipikusan extravékony, ellenben tökéletesen gömbölyű keblű modellek helyett átlagos nők szerepelnek a képeken, akiket azért sokkal szívesebben nézünk. Meg azonosulni is könnyebb velük.

vous - 2017.03.21.
Szétretusált modellek helyett hús-vér nők pózolnak a Target legújabb fürdőruhakampányában

A Target idei fürdőruhás kampányához négy átlagos lányt választott modellnek, akik tényleg akár mi vagy ti is lehetnétek. Nem tökéletes a testük, vannak striáik vagy éppen narancsbőrük, és a hasuk sem lapos, mint egy deszka. De mindezeknél még jobb hír: a fotók készítői nem nyúltak bele a képekbe Photoshoppal (legalábbis nem nagyon), nem retusálták le a fél combjukat vagy karcsúbbra a derekukat.

A Target elkötelezte magát amellett, hogy erősebbé tegye a nőket. Hogy önbizalmat adjon nekik az öltözködésük által is, ezért számtalan stílusban kínálunk számukra ruhákat. Nagyon szerettünk együtt dolgozni ezekkel a nőkkel, mert magabiztosak, és arra inspirálnak másokat, hogy szeressék magukat és legyenek büszkék magukra, függetlenül a méretüktől vagy az alakjuktól. Fontos volt, hogy olyan fotókat készítsünk róluk, amik az igazi, természetes szépségüket mutatják meg, filterek nélkül

– nyilatkozta Jessica Carlson, a cég sajtósa.

Objektum doboz

Objektum doboz

Nekünk nagyon tetszenek ezek a fotók, plusz marketingfogásnak sem utolsó. A cégek rájöhetnének már: ha azt látjuk, hogy egy hozzánk hasonló alkatú nőnek is jól állnak ezek a cuccok, akkor hajlamosabbak leszünk megvásárolni, mint ha egy tökéletes alakú nőből kellene kiindulnunk.

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.