Egyéb kategória

8 bikini és fürdőruha 8 magyar márkától

Ahogy a bikinialak sem nyáron készül, úgy a bikiniszezon sem június 1-jén kezdődik. A legtöbb fürdőruhát áprilisban adják el, nem véletlenül. Májusban már nyitnak a strandok, és az előszezonban sokan utaznak. Mi ismét arra biztatunk benneteket, válasszatok magyar márkát – bikiniből is.

vous - 2018.04.16.
8 bikini és fürdőruha 8 magyar márkától
keretes kérdőjel

Miért keressétek a magyart?

Ha a magyar tervezők, alkotók vagy kézművesek termékeit választjátok, a magyar divatipart, és szereplőit támogatjátok. Olyan embereket, akiknek valószínűleg szívük-lelkük benne van egy-egy ruhadarabban. Jó eséllyel megismerhetitek a tervezőt / alkotót is, könnyebben kérdezhettek az anyagokról, az ott dolgozók munkakörülményeiről. Támogatjátok a magyar ipart és a magyar gazdaságot.

1. PELSO Swimwear

A Pelso a Balaton latin neve – a Pelso Swimwear pedig egy 100%-osan magyar márka. A tervezők és márkamenedzsment is magyar, a gyártás itthon zajlik, a prémium minőségű alapanyagok viszont Olaszországból érkeznek. A 2018-as Édeni Reggel kollekciót már bemutatták, a finom, nőies, elegáns darabokkal a márka Facebook-oldalán is ismerkedhettek.

Objektum doboz

2. Origami Bikini

Hódi Pamela, Weisz Fanni, Horváth Éva, Király Lili – idén ők az Origami Bikini arcai (és testei). Ha ez nem győzött meg benneteket, mert picit megszaladt a Photoshop, és így nem tudtok velük azonosulni, akkor is érdemes náluk körbenézni, hiszen minőség spanyol és francia alapanyagokból dolgoznak, cserébe a gyártás Magyarországon történik, és a cég is 100%-ban magyar tulajdonban van. A méretek között pedig D-kosár is megtalálható.

Objektum doboz

3. Bahama Collection

Az 1975-ben alapított magyar márka óriási előnye, hogy nagyméretű bikiniket és fürdőruhákat is terveznek (48-as méret, G-kosár), és hatalmas pozitívuma, hogy ezeket nem nádszálvékony modelleken mutatják be. Facebook-oldalukon be is mutatják, egy-egy modell, miért lehet előnyös.

Objektum doboz

4. Rebecca Swimwear

Várakozó Ágnes és Éva testvérek, akik 1990-ben alapították a márkát, amely néhány dolgozóval indult, mára viszont több mint 40 országban megtalálható a különböző értékesítési pontokon. A kezdetektől igazi luxusmárkának számított, a mai napig a fürdőruhák egyes elemei kézzel készülnek.

Objektum doboz

5. Magistral

1992 óta Magyarországon tervezik és gyártják a Magistral termékeit, amelyek igazi, örök darabnak számítanak. A fürdőruha esetében ez tíz évet is jelenthet, nézzétek végig ilyen szemmel is a kínálatot.

Objektum doboz

bikini fürdőruha testalkat Cséfalvay Fanny

A legjobb bikinik pici cicihez vagy széles csípőhöz – Válasszatok fürdőruhát a testalkatotokhoz!

Minden évben, mielőtt elérkezik a várva várt strandszezon, mi, nők elkezdjük a felkészülést. Így idén is eljött a pillanat, hogy beszerezzétek a hozzátok illő fürdőruhákat, de a trendek követésénél sokkal előbbre való, hogy csakúgy, mint az utcán, itt is a testalkatotoknak megfelelő darabot válasszatok. Igaz, hogy csak egy aprócska ruhadarabról van szó, de mégis könnyen formálhatjátok vele az alakotokat. Mutatom, hogyan!

6. Paloma Swim

A márka 1998-ban született és indult hódító útjára Magyarországról. A Paloma Swim kampányarca évek óta Rubint Réka, aki nemcsak a kampányfotókon viseli szívesen a márka darabjait.

Objektum doboz

Objektum doboz

7. Balcsi Original

Nem tudjuk, lesz-e még lángosos fürdőruha valaha, az új kollekcióról sincs hír, de az utolsó Balcsi Original dresszre még lecsaphattok a márka webshopjában.

Objektum doboz

8. Carib Swimwear

1999-ben megfogant az ötlet, 2002-ben indult a márka, amely lassan már nagykorúvá válik. Az olasz, francia és spanoly alapanyagok, valamint kellékek hazai kezekbe kerülve nyerik el azt a formát, amelyet sokan szeretnek itthon. A 2018-as kollekcióban az etno hatás, a glamúr és a romantikus vonal is jellemző, azaz szinte mindenki megtalálhatja a kedvencét.

Objektum doboz

bikini

Bikini, túl fehér bőr, narancsbőr – ezen paráznak a nők a strandon

Készültetek rá lélekben és testben egész télen. Izzadtatok a kondiban, szoliztatok, és gondolatban tréningeztétek magatokat a strandra, de mikor beköszönt a nyár, és valaki előáll az ötlettel, hogy strandolni kéne, mert ez a meleg megöl, összerezzentek.

A folytatásért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.