Egyéb kategória

Igenis, minden alakra létezik tökéletes bikini

Minden nyáron a bikinialak mellett kulcskérdés az is, hogy milyen fürdőruhát vegyünk fel. Mint mindenben, a fürdődivatban is évente változik a trend, és ha ez nem lenne elég, még az alakunkhoz illőt is kell találnunk. Ez a legnehezebb része, ugye? Ebben segítek most nektek!

vous - 2015.07.05.
Igenis, minden alakra létezik tökéletes bikini

Nagy mell

A nagyobb mellel rendelkező lányoknak fontos, hogy a fürdőruhafelső stabil legyen. A legjobb, ha kosaras, és van benne szivacs is, mert szép formát ad a mellnek. Mindenképp pántos felsőt válasszatok, a pánt nélküli előnytelen lehet.

Forrás:
Nyaka Dóra

Átlagos mell

A klasszikus, háromszög formájú felső azok számára ajánlott, akik maximálisan elégedettek a keblük formájával, mert ebben az esetben nincsen alátámasztás, nincs optikai csalás.

Forrás:
Nyaka Dóra

Kis mell

Ha kis mellűek vagytok, nyugodtan viselhettek szivacsos, mintás, színes, fodros fürdőruhákat. Lehet középen megkötős, kosárral rendelkező fazon, de akár pánt néküli is, de mindenképp legyen tartása a felsőnek.

Forrás:
Nyaka Dóra

Alma alkat

Alma alakotok van? Nektek az egyrészes fürdőruhák a legelőnyösebbek. Ma már lehet kapni belőlük igazán szexis, karcsúsított darabokat is. Aki nem szereti az egyrészes fürdőruhát, válasszon olyan kétrészest, aminek a felsőrésze nem melltartóra hasonlít, hanem top fazonú, ami eltakarja a kényes részeket.

Forrás:
Nyaka Dóra

Körte alkat

A dekoltázshangsúlyos darab a legjobb választás. Figyeljetek arra, hogy a felsőrész nyakba akasztós legyen, az alsó pedig slankított fazonú. Legjobb, ha fekete alsót választotok, hozzá pedig mintás, színes felsőt.

Forrás:
Nyaka Dóra

Sportos alkat

Arra kell figyelnetek, ha sportos alkattal vagytok megáldva, hogy mell- és csípőtájékon kerekítsen egy kicsit, illetve hogy emelje ki a derekat és a csípőt. A legjobb megoldás ennek a típusnak az ívelt formájú trikini. A bikinik közül a színes, nagy mintájúak a legjobb választások, az alsónál pedig ügyeljetek, hogy kétoldalt megkötőset vagy övvel rendelkezőt válasszatok.

Forrás:
Nyaka Dóra

Homokóra

Ha homokóra alakotok van, akkor szerencsések vagytok, mert nektek minden jól áll, mindenben olyanok vagytok, mintha rátok öntötték volna. Lehet akár vékony pántos, szivacsos, nyakba akasztós, vagy épp fodros.

Forrás:
Nyaka Dóra

Egyvalami maradt már csak hátra: irány a bolt, aztán pedig a strand! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.