Egyéb kategória

Unjátok a gyűrűket meg a nyakláncokat? Szerezzetek be egy igazán egyedi kitűzőt!

Az outfiteteket ma már szinte bármivel feldobhatjátok, olyan széles skála áll a rendelkezésetekre kiegészítők terén, hogy már-már inkább a bőség zavarában érezhetitek magatokat. Mindenki megtalálja a saját ízléséhez leginkább passzoló nyakláncot, karkötőt, övet, fülbevalót vagy gyűrűket, de nincsenek bajban azok sem, akik nem viselik el magukon ezeket a darabokat.

vous - 2017.03.20.
Unjátok a gyűrűket meg a nyakláncokat? Szerezzetek be egy igazán egyedi kitűzőt!

A fémallergiások is bőven válogathatnak az alternatív, bőrbarát ékszerek között, ám ha ti is olyanok vagytok, mint én, hogy nem viselitek el a bőrötökhöz érő kiegészítő érzését, akkor a ti kedvencetek a kitűző lesz! Míg régen csak a feliratos vagy egyszerűbb dizájnolású kitűzők uralták a piacot, ma már ezen a téren sem lehet okotok panaszra.

Összegyűjtöttem nektek néhány darabot, amelyekkel a hazai tervezőket támogathatjátok.

Szia+ 

A Budafoki úton lévő Szia+ bolt maga egy kincsesbarlang. Amellett, hogy számos magyar tervező portékái között válogathattok, kitűzőkből is csemegézhettek, abból is van többféle. Akár vagány darabra vágytok, akár egy skiccelt rajzot tűznétek a pólótokra Benkei Sára novelláskötetéből, megtaláljátok a hozzátok illőt! 

Objektum doboz

Objektum doboz

MME

Ha imádjátok a természetet, és mellszélességgel kiálltok a természet- és állatvédelem mellett, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) kitűzőit imádni fogjátok! Országosan több mint kétszáz helyszínen érhetők el kitűzős perselyeik, ahol hozzájuthattok a jelvényeikhez. Ötszáz forintnyi adományért cserébe egy elegáns, szépen kidolgozott, élethű jelvényt kaptok ajándékba: madarak, emlősök, virágok és még sok más kitűző közül válogathattok. A lelőhelyekről itt találtok több infót.

Objektum doboz

Objektum doboz

Tilimpa-Limpa

A Tilimpa-Limpa mesés rajzai elrepítenek benneteket a mesék világába, ahol dimbes-dombos tájak, édes figurák, göndörödő frufruk, színes biciklik kényeztetik a szemeteket. Nos, pontosan ezek a szép részletek jelennek meg a kitűzőkön is! Apropó, Cséfalvay Fanny grafikáit is érdemes megismernetek, ő aztán megtalálja a bennetek rejlő drámakirálynőt!

Objektum doboz

Mimö 

A Mimö megálmodója filcből épített fel egy világot. Figurái a kitűzőin is nagyon bájosak, akár egy divatos leányzót tűznétek magatokra, akár egy cicát. 

Objektum doboz

Objektum doboz

POPpins

Udvardi Ramóna, a POPpins alapítója, kifejezetten kitűzőben utazik. Nála minden kitűzőből száz darab készül, se több, se kevesebb, és garantáltan nem kerül újranyomásra. Ha találtok egy pint, ami rólatok szól, annak pont az a lényege, hogy valami egyedit mondjatok vele magatokról, így eszetekbe se jusson otthagyni, ha rátaláltok A kitűzőre náluk!  

Objektum doboz

Objektum doboz

600

A túl sok nem elég: tavasszal az alapdarabok minden eddiginél gazdagabban lesznek díszítve

Jó ideje velünk vannak, és még sokáig maradnak is: a felvarrók és a hímzések a tavaszi ruhatár elengedhetetlen elemei lesznek. A divat örök klasszikusai most nem kis löketet kaptak: újraértelmezve, gazdagon díszítve kerültek a boltok polcaira. Ha eddig azt hittétek, hogy a kék-fehér csíkos ing csak irodai viselet lehet, tévedtetek! Mutatjuk, hogy válnak a basic darabok statement darabbá a következő szezonban – és azt is eláruljuk, ezek közül mit érdemes beszerezni, és mi az, amire kár pénzt kidobni.

Ajánlott cikkek