Egyéb kategória

Nyó-nyó-nyó-nyáóv: ünnepeljük a szombatot a legviccesebb beszélő macskákkal!

Éljen! Ma végre nem kellett ébresztőre kelni, hiszen hétvége van, így két nap édes semmittevés és lazulás jön. Ünnepeljük meg ezt a legcukibb beszélő macskákkal!

vous - 2017.03.18.
Nyó-nyó-nyó-nyáóv: ünnepeljük a szombatot a legviccesebb beszélő macskákkal!

Egész héten ezt a napot vártuk, végre elérkezett az édes pihenés ideje – feltéve, ha nektek nem kell hétvégén is dolgozni, de reméljük, nem kell, így egy igazán kellemes hétvége elé néztek. Ebben az esetben biztosan ti is majd' kiugrotok a bőrötökből és örömtáncot jártok pizsiben az ágyban.

Valahogy így!

Objektum doboz

Arra gondoltuk, hogy indítsátok a reggelt egy, a hozzátok most nagyon hasonló hangot kiadó édes cicusokkal. Összegyűjtöttük a legviccesebb beszélő macskás videókat, hogy a jókedv s öröm sokáig kitartson. 

Nyó-nyó-nyó-nyáóv!

Objektum doboz

fajtatiszta-bengali-macska1

„Nem mindenki kaphat cicát” – így keressetek tisztességes macskatenyésztőt!

A kiscicákat mindenki szereti, cukik, kicsik, szóval KELL! Ez az érzés csak fokozódik, ha az interneten oly népszerű macskás videók egyikében meglátunk és megszeretünk egy bizonyos fajtát. Velem pontosan ez történt. Kiskorom óta rajongok a macskákért, egy éve pedig különös szerelem alakult ki az egyik fajta iránt. Elhatároztam, egyszer lesz fajtatiszta cicusom. Böngésztem a neten, gondoltam, felkészülök, tájékozódom. Elakadtam!

Sírunk a nevetéstől!

Objektum doboz

Boldog hétvégét!

Ajánlott cikkek