Egyéb kategória

5 hajszárító-hack, ami nélkül nem lehet élni

Bevallom őszintén, noha hosszú hajam van, alig használom a hajszárítómat. Általában hagyom magától megszáradni a hajam, így gyakran eljátszom a gondolattal, hogy kiteszem a szűrét a lakásból, mert nincs rá szükség. Igaz, akkor még nem tudtam, mennyi minden másra jó még.

vous - 2017.03.18.
5 hajszárító-hack, ami nélkül nem lehet élni

Tudtátok, hogy a hajszárítótok igazi multifunkciós eszköz? Azáltal, hogy meleg levegőt fúj ki magából, számos lehetőséget rejt magában, azon túl, hogy a hajatokat szárazzá varázsolja. Például megviccelhetitek vele a környezeteteket.

A macskátokkal légkardozhattok

Objektum doboz

De a barátnőtöket is megszívathatjátok

Objektum doboz

A viccet félretéve, egészen hasznos dolgokat is kiválthattok vele, olyan problémákat tudtok megoldani a segítségével, amire nem is gondolnátok. Legalábbis eddig lehet, nem gondoltatok rá.

Helyettesíti a vasalót

A gyűrött pólótokat például hajszárítóval is simábbá tehetitek. Ehhez annyit kell tennetek, hogy vállfára teszitek, majd felakasztjátok valahová. Ezután spricceljetek vizet a kérdéses területekre, majd hajszárítóval szárítsátok meg. A gravitáció és a meleg levegő megteszi a maga dolgát.

Elbánik a zsírkrétával

Ha a gyerkőcnek sikerült összefirkálnia a lakásban a falat zsírkrétával, akkor egyedül a hajszárító ment meg benneteket. Hő hatására ugyanis a zsírkréta cseppfolyóssá válik, így ronggyal könnyedén letörölhetitek a falról.

Kíméletesen eltávolítja a ragtapaszt

Vége a szőrtépő ragtapasz eltávolításnak! Kicsit melegítsétek fel hajszárítóval a tapaszt a bőrötökön, meglátjátok, milyen könnyen lecsusszan majd!

Leimádkozza a faggyút az asztalról

Ugyanígy az asztalra dermedt faggyúval is elbánik. Olvasszátok fel szépen, lassan a hajszárítóval, utána töröljétek le egy ronggyal, amit nem sajnáltok kidobni.

Leszedi a papírt az új poharatokról

Ugye nem csak én készülök ki az újonnan beszerzett poharakra és tányérokra ragasztott árcéduláktól és egyéb címkéktől? Ha eddig ti is dörzsölve, kaparva próbáltatok megszabadulni tőlük, próbáljátok meg hajszárítóval. Melegítsétek fel közelről, és magától lecsúszik a felületről.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.