Egyéb kategória

5 hajszárító-hack, ami nélkül nem lehet élni

Bevallom őszintén, noha hosszú hajam van, alig használom a hajszárítómat. Általában hagyom magától megszáradni a hajam, így gyakran eljátszom a gondolattal, hogy kiteszem a szűrét a lakásból, mert nincs rá szükség. Igaz, akkor még nem tudtam, mennyi minden másra jó még.

vous - 2017.03.18.
5 hajszárító-hack, ami nélkül nem lehet élni

Tudtátok, hogy a hajszárítótok igazi multifunkciós eszköz? Azáltal, hogy meleg levegőt fúj ki magából, számos lehetőséget rejt magában, azon túl, hogy a hajatokat szárazzá varázsolja. Például megviccelhetitek vele a környezeteteket.

A macskátokkal légkardozhattok

Objektum doboz

De a barátnőtöket is megszívathatjátok

Objektum doboz

A viccet félretéve, egészen hasznos dolgokat is kiválthattok vele, olyan problémákat tudtok megoldani a segítségével, amire nem is gondolnátok. Legalábbis eddig lehet, nem gondoltatok rá.

Helyettesíti a vasalót

A gyűrött pólótokat például hajszárítóval is simábbá tehetitek. Ehhez annyit kell tennetek, hogy vállfára teszitek, majd felakasztjátok valahová. Ezután spricceljetek vizet a kérdéses területekre, majd hajszárítóval szárítsátok meg. A gravitáció és a meleg levegő megteszi a maga dolgát.

Elbánik a zsírkrétával

Ha a gyerkőcnek sikerült összefirkálnia a lakásban a falat zsírkrétával, akkor egyedül a hajszárító ment meg benneteket. Hő hatására ugyanis a zsírkréta cseppfolyóssá válik, így ronggyal könnyedén letörölhetitek a falról.

Kíméletesen eltávolítja a ragtapaszt

Vége a szőrtépő ragtapasz eltávolításnak! Kicsit melegítsétek fel hajszárítóval a tapaszt a bőrötökön, meglátjátok, milyen könnyen lecsusszan majd!

Leimádkozza a faggyút az asztalról

Ugyanígy az asztalra dermedt faggyúval is elbánik. Olvasszátok fel szépen, lassan a hajszárítóval, utána töröljétek le egy ronggyal, amit nem sajnáltok kidobni.

Leszedi a papírt az új poharatokról

Ugye nem csak én készülök ki az újonnan beszerzett poharakra és tányérokra ragasztott árcéduláktól és egyéb címkéktől? Ha eddig ti is dörzsölve, kaparva próbáltatok megszabadulni tőlük, próbáljátok meg hajszárítóval. Melegítsétek fel közelről, és magától lecsúszik a felületről.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.