Egyéb kategória

Nem legenda: ezért ne menjetek nedves hajjal az utcára télen!

Ilyenkor, télen nem árt elgondolkoznunk azon, hogy bizonyos szépségrutinokat meg kell változatnunk az egészségünk érdekében. Például, hogy ne reggel mossunk hajat.
vous - 2015.12.14.
Nem legenda: ezért ne menjetek nedves hajjal az utcára télen!

Mégis mi történik, ha nedves hajjal megyünk ki a hidegbe? Maximum megfázunk.

Az ehhez hasonló mondatokat gyorsan felejtsétek el, mert sokkal nagyobb baj is lehet abból, ha nedves hajjal léptek ki az utcára. Mivel a haj is meg tud fagyni, könnyen lehet, hogy a még vizes tincsekre ráfagy a víz vagy a pára, és akár le is törhet a hajatok. Ezen felül elveszíti a nedvességét, ami még inkább töredezéshez vezethet. Kihagyhatatlan a szárítás, de az ugyancsak nem jó barátja a tincseiteknek, ezért adok pár tippet, hogy garantáltan ne menjetek vizes hajjal a hidegbe!

Fújd szárazra!

A legegyszerűbb és leghatékonyabb módja, hogy száraz tincsekkel lépjünk az utcára, ha megszárítjuk jó alaposan. Ám mivel a hajszárítás sem teljesen kíméletes, ne feledjük a hővédőt!

Forrás:
GIPHY

Mosás lefekvés előtt

A téli hónapokban ezt ajánlom leginkább. Lehet, hogy reggel egy kicsit még rá kell vasalni, de garantáltan nem fog megfázni a hajatok.

Forrás:
GIPHY

Sapka

Ma már minden stílusban lehet kapni helyes kis sapkákat. Biztosan találtok a stílusotokhoz megfelelőt. Higgyétek el, a hajatok meghálálja, emellett pedig divatosak is lehettek!

Ajánlott cikkek