Egyéb kategória

Pokoli utolsó részt kapott a Vámpírnaplók: spoilermentes kibeszélő

Véget ért az egyik legkedvesebb sorozatom, a Vámpírnaplók. Amerikában leadták az utolsó részt, ami igazán megosztotta a rajongókat, engem pedig felbosszantott.

vous - 2017.03.13.
Pokoli utolsó részt kapott a Vámpírnaplók: spoilermentes kibeszélő

8 éven át izgultunk a Salvatore tesók és barátaik sorsa miatt. Nos, az izgalmaknak vége, ugyanis leadták a Vámpírnaplók utolsó részét. A rajongók már tudhatták, a készítők előre szóltak, hogy egy szereplő meghal az utolsó részben. Ez így is történt. Mivel még nem mindannyian érkeztetek el a sorozat végéhez, így csak spoilermentes infókkal jövök. 

vámpírnaplók

Az exbarátnő és a feleség jóbarátok: a Vámpírnaplók sztárjai történelmi fotót posztoltak

Ian Somerhalder és Nina Dobrev románcáról még az is hallhatott, aki egyébként nem nézi a Vámpírnaplókat, hiszen a szakításuk bejárta a világsajtót. Ian azonban maradt a vámpíroknál és egy másik vérszívó csajt szemelt ki magának, aki azóta már a felesége.

A cikk folytatása ITT jön!

Nagyjából három hónap alatt pörgettem ki a 8 évadot, ugyanis 2016 decemberében kezdtem el nézni a vámpíros sorit. Hogy őszinte legyek, az első évadok után igazán izgalmassá vált a sztori, miután Elena kiszerelmesedett Stefanból, kezdődhetett az igazi móka. Vége lett a nyavalygásnak, és komoly problémákkal néztek szembe a szereplők, a 4. évadtól imádtam minden egyes részt, leginkább azokat, amikben Kai Parker szerepelt

Elszomorodtam, hogy az utolsó részhez érkezett a Vámpírnaplók!

Vártam is, meg nem is. Nem tagadom, olvastam az utolsó részről spoileres cikkeket és már előre tudtam, mi fog történni, így felkészülhettem volna a felkészülhetetlenre. Megnézve az utolsó részt, nem azt kaptam, amit vártam: egy összecsapott, nagyjából lezáratlan és izgalmaktól mentes véget kapott a Vámpírnaplók, mégis végigbőgtem az utolsó perceket.

Nem azért, mert annyira érzelmes lett, hanem mert elképzelhetetlen az életem Damon poénjai valamint Stefan vergődése nélkül. Nem tetszett az sem, hogy az Elenát alakító színésznő visszatért az utolsó részben, sokkal jobb volt a sorozat a karakter idegesítő érzelmi válságai nélkül. Nem ilyen befejezést akartam! 

Így érzem most magam, Vámpírnaplók nélkül

Objektum doboz

Láttátok az utolsó részt? Mi a véleményetek róla? Írjátok meg nekünk! 

Ajánlott cikkek