Lélek

Meglepő, de a pasik még ezeket a dolgokat is szeretik rajtatok

Van ugye az a sztereotípia, hogy a pasiknak csak a külső fontos. Ha már a nagy feminizmusban mi elvárjuk, hogy ne általánosítsanak és ne nézzenek hülyének minket, mi is tegyük meg ugyanezt a gesztust a pasik felé. Higgyétek el, ők sem csak a tökéleteset keresik, a hibáitokkal, vagy éppen bolondságaitokkal együtt szeretnek titeket.

vous - 2017.03.11.
Meglepő, de a pasik még ezeket a dolgokat is szeretik rajtatok

Mindenkinek vannak olyan dolgai (legyen az egy fura szokás vagy tulajdonság), amiket legszívesebben eltitkolnának a világ elől. Biztos bennetek is felmerült már valamivel kapcsolatban, hogy ha a pasitok ezt tudná, akkor tuti nem találna annyira vonzónak titeket.

Jó hírünk van: de igen.

Amikor pizsiben vagytok otthon

Ha még friss a kapcsolat, akkor valahogy belénk van kódolva, hogy mindig, minden helyzetben tökéletesen nézzünk ki a kiszemelt előtt. Vasárnap reggel ezért ugyanúgy szépen felöltözünk, hajat belövünk és sminkelünk, mintha egy átlagos munkanapra készülnénk. Pedig a pasiknak nagyon is bejön, amikor reggel az ágyban lustálkodtok, aztán egész nap pizsamában rohangáltok a ház körül. Ha az alvós rövidnadrágotokban és felsőtökben kezdtek el nekik palacsintát sütni, le sem tudjátok majd vakarni őket magatokról.

Objektum doboz

Összeborzolt haj

Az előző folytatása is lehetne az összeborzolt haj. Ha a hajatokat a maga természetességében látják, nem a belőtt „mindenszálahelyén” frizurában, attól sokkal emberibbé és elérhetőbbé váltok a szemükben. Nekem például rendszeresen összeborzolja a hajamat a párom, mert neki úgy jobban tetszik.

Objektum doboz

Kikerekedett pocak

Tévhit, hogy a pasik a kockás, egy csepp zsírt nem látott, tökéletesen lapos hasú nőkre buknának. Persze vannak olyanok, akiknek ez jön be, de a többség nem ilyen. Szóval ne szégyelljétek a kicsit kerekebb pocakotokat, ez csak azt üzeni a férfiaknak, hogy egyrészt szerettek jókat enni (ami nagyon pozitív), másrészt nem vagytok a tökéletesség megszállottai.

Objektum doboz

A jó étvágy

Ahogy az előbb is mondtuk, a jó étvágyú nőkért megőrülnek a pasik. Adott egy jó csaj, aki dögös, vidám, szeret nevetni és meg bírja enni az egész pizzát egy ültő helyében? A pasik fejében egyetlen szó fog villogni: főnyeremény!

Objektum doboz

Ha nem barnultok le a bikini alatt

Lehet, hogy titeket idegesít, ha szépen lebarnultok, de a bikini vagy a fürdőruha alatt hófehér marad a bőrötök, de a pasiknak ez valamiért bejön. Erre még nem sikerült magyarázatot találnunk, mindenesetre örülünk neki.

Objektum doboz

A ráncok

A ráncok is jobban zavarnak minket, nőket, mint a pasikat. Az ő fejükbe az van belekódolva, hogy a ráncokat a tapasztalattal azonosítsák. És ti találkoztatok már olyan férfival, aki ne indult volna be a „tapasztalt nő” fogalom hallatán?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek