Egyéb kategória

Magyar zenét választott a Chanel és az i-D közös reklámjába

A magyar sikereknek mindig örülünk, így nem tudtunk szó nélkül elmenni az izgalmas hír mellett: a Chanel és az i-D közös reklámjában magyar dalt hallhatunk!

vous - 2017.03.09.
Magyar zenét választott a Chanel és az i-D közös reklámjába

Néhány hete a Gucci osztotta meg új reklámját, amelyben nem elég, hogy magyarul szólalnak meg, de ráadásul hazánkban, a Gellért fürdőben forgatták! Most pedig újabb sikert könyvelhetünk el, ugyanis Borsos Oleg (aki a Polar Dearből vagy Harkovként lehet ismerős) dalát választotta a Chanel egyik reklámjába.

Az i-D és a Chanel nemrég elindította a The Fifth Sense online magazint, amivel a női kreativitást ünneplik. Ennek nemzetközi reklámkampányához keresték a tökéletes dalt, amit meg is találtak a Crowd című zenével. Nézzétek csak meg, mennyire jól passzol a videóhoz!

Objektum doboz

Gratulálunk a sikerhez!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.