Egyéb kategória

Elég élvezetes módszerrel tartja karban magát a világ egyik legszexibb pasija

Charlie Hunnamről már a Kemény motorosok (Sons of Anarchy) óta tudjuk, hogy egy eléggé – hogy is fogalmazzunk – ínycsiklandó pasi. Most azt is elárulta, hogyan tartja ilyen jó formában magát, és a választól csak még jobban beleszerettünk.

vous - 2017.03.09.
Elég élvezetes módszerrel tartja karban magát a világ egyik legszexibb pasija

Szögezzük le az elején: Charlie Hunnam foglalt. Már több mint 10 éve van együtt ékszertervező szerelmével, Morgana McNelisszel, szóval őt még véletlenül sem nevezhetjük kapós agglegénynek. Ettől függetlenül csodálkozunk, hogy még sosem választották meg őt a világ legszexibb pasijának, mert szerintünk jó eséllyel pályázna erre a címre.

Objektum doboz

Legújabban a Men’s Health magazin címlapjáról mosolyog vissza ránk, és az újságban arról is olvashatunk, hogyan sikerül megtartania elképesztően izmos fizikumát.

Szeretek mindenféle módon fitt lenni, ezért nemcsak terembe járok, de futok, úszok, túrázok és jiu-jitsuzok is. Meg persze olyan gyakran szeretkezem, amilyen gyakran csak lehet. Ez is fontos összetevője a fittségnek.

Objektum doboz

Ezt egyébként az orvosok is megerősítik, de jó ezt egy ilyen sztár szájából hallani. Szóval fel van adva a lecke, ha valaki fitt szeretne lenni, irány az ágy!

Ha te mondod, Charlie…

Objektum doboz

Ajánlott cikkek