Egyéb kategória

Ez tényleg Igazából szerelem! A romantikus film folytatásában együtt marad a kedvenc párosunk

Az Igazából szerelem folytatásának készítői lassan csepegtetik nekünk a morzsákat, itt egy újabb részlet, ami a kedvenc párosunk sztoriját vetíti előre. Igen, Daniel (Hugh Grant) és Natalie (Martine McCutcheon) még mindig együtt vannak, mert ez igazából szerelem.

vous - 2017.03.06.
Ez tényleg Igazából szerelem! A romantikus film folytatásában együtt marad a kedvenc párosunk

Nem tudjuk, ti hogy vagytok ezzel, de mi már tűkön ülve várjuk az Igazából szerelem folytatását. Azt már tudjuk, hogy Liam Neeson és a fiát játszó Thomas Brodie-Sangster visszatérnek, de arról még nincs hír, hogy a legégetőbb kérdésünkre is megkapjuk-e majd a választ.

Mindenesetre most az első film legszerencsétlenebb és legszerethetőbb párosa is leforgatta a jeleneteit az új kisfilmhez, mi pedig nem is lehetnénk boldogabbak. A miniszterelnök és duci, mocskosszájú asszisztense 13 év elteltével még mindig együtt vannak! Igen!!

A miniszterelnökünk még mindig házas. A felesége pedig még mindig imádnivaló.

Ezt írta ki a Twitterére Emma Freud, a folytatás rendezője.

Objektum doboz

A Danielt alakító Hugh Grant ugyan elég sokat öregedett az első rész óta, de a Nathalie-t játszó Martine McCutcheonon nem fogott az idő.

Objektum doboz

Ti mennyire várjátok már a folytatást?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.