Egyéb kategória

Ez tényleg Igazából szerelem! A romantikus film folytatásában együtt marad a kedvenc párosunk

Az Igazából szerelem folytatásának készítői lassan csepegtetik nekünk a morzsákat, itt egy újabb részlet, ami a kedvenc párosunk sztoriját vetíti előre. Igen, Daniel (Hugh Grant) és Natalie (Martine McCutcheon) még mindig együtt vannak, mert ez igazából szerelem.

vous - 2017.03.06.
Ez tényleg Igazából szerelem! A romantikus film folytatásában együtt marad a kedvenc párosunk

Nem tudjuk, ti hogy vagytok ezzel, de mi már tűkön ülve várjuk az Igazából szerelem folytatását. Azt már tudjuk, hogy Liam Neeson és a fiát játszó Thomas Brodie-Sangster visszatérnek, de arról még nincs hír, hogy a legégetőbb kérdésünkre is megkapjuk-e majd a választ.

Mindenesetre most az első film legszerencsétlenebb és legszerethetőbb párosa is leforgatta a jeleneteit az új kisfilmhez, mi pedig nem is lehetnénk boldogabbak. A miniszterelnök és duci, mocskosszájú asszisztense 13 év elteltével még mindig együtt vannak! Igen!!

A miniszterelnökünk még mindig házas. A felesége pedig még mindig imádnivaló.

Ezt írta ki a Twitterére Emma Freud, a folytatás rendezője.

Objektum doboz

A Danielt alakító Hugh Grant ugyan elég sokat öregedett az első rész óta, de a Nathalie-t játszó Martine McCutcheonon nem fogott az idő.

Objektum doboz

Ti mennyire várjátok már a folytatást?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.