Egyéb kategória

Emlékszel még? Romantikus filmek a 90-es évekből, amiktől felülsz a nosztalgia vonatra!

Jegyeket, bérleteket elő, az 1-es vágányról indul a nosztalgiavonat! A végállomás a 90-es évek, ahol a szíveket felmelegítjük! Elhoztunk pár filmet, amik soha nem mennek ki a divatból! 

vous - 2022.05.10.
Emlékszel még? Romantikus filmek a 90-es évekből, amiktől felülsz a nosztalgia vonatra!

A 90-es évekbeli dolgokra mindig szívesen emlékszünk vissza, legyen az akár a zene, akár a filmek területe. Sok olyan klasszikus született abban az évtizedben, amikhez még ma is szívesen visszanyúlunk. Az alábbiakban összegyűjtöttünk pár olyan romantikus filmet, amiket már mindenki látott, de talán már el is felejtettük, hogy léteznek. Pedig kár lenne, ha a feledés homályába vesznének, ugyanis remek kikapcsolódást nyújtanak, ha egy kis nosztalgiázásra vágyunk!

Elvált nők klubja

A négy nő bosszúja örökre az egyik kedvenc filmünk marad, és már csak a zseniális szereposztás miatt is érdemes újra és újra megnézni! Egy szomorú tragédia, régi barátnőjük öngyilkossága hozza össze ismét a gimis legjobb barátnőket. Kiderül, hogy nagy szükségük van egymásra. Mindhárman elváltak és mind lelkileg, mind anyagilag csúnyán rászedték őket. A közös katasztrófa egységbe kovácsolja őket, úgyhogy az örökre megbélyegzett "első feleségek" támadásba lendülnek volt férjeik ellen, hogy "visszafizessenek" nekik mindent, kamatostól.

Objektum doboz

Örömapa

Egy édesapának mindig is nehéz lesz elfogadni, hogy a kislánya bizony már nem is olyan kicsi, sőt hamarosan hozzá szeretne menni élete szerelméhez. Így van ezzel George Banks is (akit amúgy Steve Martin játszik). Ha ez nem lenne elég, még az is kiderül, hogy a fiú szörnyű, a szülei kimondottan borzalmasak, az esküvő pedig maga a megtestesült lidércnyomás. A kalamajka adott, számunkra pedig a nevetés garantált!

Objektum doboz

Sztárom a párom

Egy sztár és egy hétköznapi ember románca a mozivásznon sosem lerágott csont, talán ezért sem lehet megunni Julia Roberts és Hugh Grant közös romantikus filmjét, ahol egy hétköznapi könyvboltos és a híres amerikai színésznő, Anna ismerkedik meg egymással. Bár egymásba szeretnek, a körülmények nem éppen ideálisak egy friss románchoz, hiszen teljesen más életet élnek a főhősök. Pláne, ha a sajtó mellett még a színésznő barátja is megjelenik a képben…

Objektum doboz

Keresd a nőt!

Az a jelenet amikor Ben Stiler, vagyis Ted becsípi a férfiúi ékességét a nadrágja cipzárjába, valószínűleg örökre a retinánkba égett! Ezután az eset után mi sem szívesen kerültünk volna újra a csaj szeme elé, főleg hogy az egész család szemtanúja volt az esetnek. Ám eltelik 13 év, és Ted rájön, hogy egyetlen nőt szeretett egész életében, Maryt (Cameron Diaz), akinek a sajnálatos események óta nyomát vesztette. Felbérel hát egy bájgúnárt, aki magándetektívnek mondja magát (Matt Dillon), hogy derítse ki, hol van most a gyönyörű Mary. A detektív nemcsak megtalálja a lányt, de azonnal bele is szeret. Ezzel azonban nincs egyedül!

Objektum doboz

Álljon meg a nászmenet!

Julia Roberts a 90-es években ritkán hiányozhatott a romantikus komédiákból, de tudtuk, ha ő szerepel benne, rossz filmről szó sem lehet! Ilyen az Álljon meg a nászmenet! is. Julianne és Michael kamaszkori szerelme hamar őszinte barátsággá változott, és ők nem is akarnak ezen változtatni. Aztán, mint derült égből a villámcsapás, Michael egy napon bejelenti, hogy megnősül, Julianne rádöbben, hogy eddigi életét óriási tévedésben és önámításban élte: hiszen szerelmes a legjobb barátjába! Azonnal nekilát, hogy megváltoztassa az események menetét, és őt vezesse oltár elé az ifjú vőlegény.

Objektum doboz

Neked melyik a kedvenc 90-es évekbeli filmed?

Ajánlott cikkek