Egyéb kategória

Az Oscar egyik legkényesebb pontja: Casey Affleck először szólalt meg az őt ért vádakkal kapcsolatban

Nem is olyan régen Casey Affleck neve még nem sokat jelentett, aztán jöttek a díjátadók, és hirtelen mindenki róla beszélt. Ben Affleck öccse bezsebelte A legjobb színésznek járó díjat, de az elismerésnek sokan nem örültek. És nem a színészi képességei miatt...

vous - 2017.03.02.
Az Oscar egyik legkényesebb pontja: Casey Affleck először szólalt meg az őt ért vádakkal kapcsolatban

A 2017-es Oscar-díj-átadón többször is megfagyott a levegő; egyszer amikor rossz filmet jelentettek be győztesként, egyszer pedig azután, hogy Brie Larson átadta Casey Afflecknek a A legjobb színész kategória díját. Utóbbinál ugyanis a színésznő nem tapsolt, sőt, többen is rosszallóan nézték Ben Affleck kisöccsét. Az okot Emcsi egy korábbi cikkben már leírta, de röviden: néhány éve két nő is szexuális zaklatással vádolta meg a színészt, és az ügy végkifejletéről a mai napig semmit sem lehet tudni. Ami azért valljuk be, egy kicsit furcsa…

Objektum doboz

Casey Affleck pedig most megszólalt ezzel az egésszel kapcsolatban, miután egy újságíró feszegetni kezdte a kérdést.

„Úgy gondolom, hogy bárkivel szemben a nem megfelelő bánásmód, mindegy, milyen okból kifolyólag, elfogadhatatlan és visszataszító, valamint mindenki megérdemli, hogy tisztelettel viszonyuljanak hozzá a munkahelyén és máshol is” – írja az EliteDaily.

Ezen kívül még annyit árult el, hogy a kritikák ellen nem tud sok mindent tenni, mindössze annyit, hogy igyekszik továbbra is élni az életét, és a számára fontos értékeket hangoztatni.

ryan-gosling-emma-stone-vicces-memek-oscar

Nem csak a filmek taroltak: mutatjuk az idei Oscar-díj-átadó legviccesebb mémjeit

Ahogy az lenni szokott, az idei Oscar után sem maradhatott el a mémözön, főszerepben Ryan Goslinggal, a rosszul bejelentett győztes filmmel és a kreatív Twitter-felhasználókkal.

A cikket IDE kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek