Egyéb kategória

Megvan a lista! Ez a top 10 legdrágább hely a világon

Nincs két egyforma hely a világon. Minden ország más és más – ez viszont az árakban is érződik. Lehet, hogy ugyanannyi pénzből, amennyit itthon kerestek és nem mellesleg jól éltek, egy másik országban szűkölködnötök kéne. Íme, a 10 legdrágább hely a világon.

vous - 2017.03.10.
Megvan a lista! Ez a top 10 legdrágább hely a világon

A Numbeo 120 országot vett górcső alá, hogy megtudják, melyek a legdrágább helyek a világon. A csoport országonként 50 különböző szolgáltatás és termék árát vizsgálta meg, mint például az internet, az élelmiszerek vagy az albérletek árát. Elöljáróban annyit, hogy a felmérés szerint Budapest a 80. helyen végzett.

Forrás:
pixabay.com

A top 10 legdrágább hely a világon:

  1. Bermuda
  2. Svájc
  3. Hongkong
  4. Izland
  5. Szingapúr
  6. Norvégia
  7. Bahamák
  8. Egyesül Arab Emírségek
  9. Katar
  10. Luxemburg 

A teljes listát IDE kattintva megnézhetitek. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.