Egyéb kategória

5 tuti tipp online ruhavásárláshoz – így nem fogtok csalódni, ha megjön a csomag!

Az online vásárlás a világ egyik legjobb dolga: nincs sorbanállás, nincs tömeg, hanem otthon, kávét kortyolgatva böngészhettek a rengeteg ruha között. Csak beteszitek a kedvenceiteket a virtuális kosárba, és pár nap múlva már a kezetekben tarthatjátok őket. Viszont sokszor elszomorodunk, mikor kibontjuk a várva várt csomagot...

vous - 2017.02.24.
5 tuti tipp online ruhavásárláshoz – így nem fogtok csalódni, ha megjön a csomag!

A PureWow azonban most megosztott néhány olyan tippet, melyek segítségével tuti, hogy nem lövünk mellé az online vásárlás során.

1. Mindig ellenőrizzétek a méretet!

Lehet, hogy te általában 36-os ruhákat hordasz, viszont egy picit minden üzletnél eltér a méretezés. Ezért fontos, hogy tudjátok, mekkora a mellbőségetek, valamint hogy milyen széles a derekatok és a csípőtök. A legtöbb honlapon ugyanis fel van tüntetve egy mérettáblázat, melynek segítségével megnézhetitek, hogy a méreteitek szerint melyik ruhaméret illik hozzátok.

2. Jegyzeteljétek le, melyik online shopban mik a méreteitek!

Mivel a méretek eltérhetnek, nagy segítség lehet, ha az első pont alapján összegyűjtitek, melyik online shopból milyen méretű ruhákat kell rendelnetek. Így ha gyakran vásároltok online egy adott üzletben, nem kell minden rendelés előtt csekkolnotok a táblázatot!

Forrás:
pexels.com

3. Mindig nézzétek meg a vásárlók értékelését!

Mindig keressetek rá arra, hogy mit mondanak egy adott webáruházról a vásárlók. Ezek a vélemények azok, amik valóban visszatükrözik, mennyire megbízható az üzlet.

4. Nézzétek meg, hogy tudjátok kicserélni a ruhát, ha esetleg nem jó!

Mindig olvassátok el, mi van akkor, ha a megrendelt ruha valamiért nem jó, és ki szeretnétek cserélni, vagy vissza szeretnétek kérni a pénzeteket. Ezzel nem árt tisztában lenni még akkor is, ha biztosak vagytok benne, hogy tökéletes lesz a kiválasztott ruhadarab.

vásárlás

A kényelem mellett megvan, miért éri meg online vásárolni

Mi, nők szeretünk vásárolni, azt hiszem, ezt nyugodtan kijelenthetjük. Vásárolni azonban nemcsak boltban lehet, ma már egyre gyakrabban választjuk helyette az online rendelést. Időt, energiát spórolhatunk meg, földrajzi kötöttségek nélkül vásárolhatunk, akár éjjel is. Ez szuper, de mire kell figyelnünk, milyen jogaink vannak, mit tehetünk, és mit nem, online vásárlás esetén? 

A teljes cikket ITT olvashatjátok el.

5. Hagyjátok pár napig a kosaratokban a kiegészítőket!

Előfordult már veletek, hogy megtaláltátok álmaitok kiegészítőjét online shoppingolás közben, de túl drága volt nektek? Ilyen esetben érdemes kipróbálni egy trükköt: hagyjátok a kosaratokban egy-két napig a kiszemelt ruhadarabot. Mivel az üzlet érzékeli az aktivitásotokat és szeretné, hogy vásároljatok, ilyen esetekben sokszor kedvezményt ad.

IDE kattintva tesztelhetitek, mennyit tudtok az online vásárlásról!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.