Egyéb kategória

Mennyire cuki már! Így hálálkodik egy kutya, amiért örökbe fogadták

„A kutya az ember legjobb barátja” – elcsépelt mondat, de nem egy példa bizonyítja az igazát. Kayla és Philly kapcsolata például mindössze pár hete tart, mégis már igen szoros kötelék fűzi őket egymáshoz.

vous - 2017.02.23.
Mennyire cuki már! Így hálálkodik egy kutya, amiért örökbe fogadták

Mindig szeretünk belebotlani örökbefogadásos sztorikba, hisz nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire és miért érdemes egy menhelyi kutyus mellett döntenetek, ha egy kisállatra vágytok. A most következő történet pedig reméljük, csak tovább erősíti bennetek az elhatározást, már persze ha játszadoztok ezzel a gondolattal.

kutya-eb-allat

Ezek voltak 2016 legmeghatóbb örökbefogadásos sztorijai

Nagyon szeretjük a happy enddel végződő sztorikat, és ezekből szerencsére sok fordult elő tavaly is. Ezért úgy döntöttünk év végén, szétnézünk egy kicsit az állatok világában, és összegyűjtjük a legszebb sztorikat.

A cikk folytatása itt található meg.

Szívbemarkoló fotót posztolt unokahúgáról Jamie Holt, mellyel mindenkit biztatni szeretne arra, hogy menhelyről válasszon négylábút magának. A képen Kayla Filoon és az ő menhelyi kutyusa, Philly látható, egy nem mindennapi pillanatban. A pitbull ugyanis épp átöleli és hozzábújik a gazdájához, teszi mindezt úgy, hogy még csak két hete találtak egymásra.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.