Egyéb kategória

Kedves, Y. X.! Kérlek, NE ÜLJ utcai ruhával az ágyra!

Az ember személyes higiéniája megkövetel pár alapvető dolgot, olyat, amit (általában) mindenki csinál, de mivel személyes, nem kell róla beszélni. Nos, az én higiéniai kattanásomról viszont szeretnék beszélni!

vous - 2017.02.21.
Kedves, Y. X.! Kérlek, NE ÜLJ utcai ruhával az ágyra!

Rendetlen nőként élni egy rendmániás pasi mellett, hm… eltanul ezt-azt az ember. Leginkább a rendet, amit bár tanulok, tanulok, ledoktorálni még nem fogok belőle. Ennek ellenére van egy „rendmániám”, ha egyáltalán lehet azt annak nevezni, hogy nem bírom elviselni, ha utcai ruhával mászik bele valaki az ágyba. HIÁBA IS VAN BEÁGYAZVA!

Beágyazva: megigazítva a paplan, a párna, és szépen le van terítve egy arra kinevezett plüsstakaróval.

Ezt jelenti nálam, nálunk a beágyazás. Azt is gyűlölöm, hogy ha az egyébként rendmániás pasim leül FARMERBAN a bevetett ágy szélére. Elárulom, miért!

  1. „Te komolyan abban a nadrágban akarsz ráfetrengeni az ágyra, amiben leültél a 4-6-oson? Ki tudja, ki ült ott ellőtted? Őt behívnád az ágyadba?!”
  2. „Eleve miért ülsz az ágyra, mikor ott a kanapé, a puff, a fotel, a kisszék, a 'nemtom'…?!”
  3. „Miért nem az az első dolgod, ha hazaérsz, hogy átöltözöl?” (Az is kiborít, ha otthon valaki utcai ruhában flangál!)

Úgy hangzik, mintha én is rendmániás lennék? Nos, koránt sem, viszont a higiéniám az átlagosnál érzékényebb. Nem Mr. Monk-osan, de az ágyam sérthetetlen, és szeretném azt hinni, hogy tökéletesen baktériummentes

Ezzel pedig azt a kérdést is megválasztoltam, hogy: esti vagy reggeli fürdés? Természetesen esti, ágyba csak tisztán!

Mondjátok, hogy nem vagyok ezzel egyedül!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.