Egyéb kategória

Kedves, Y. X.! Kérlek, NE ÜLJ utcai ruhával az ágyra!

Az ember személyes higiéniája megkövetel pár alapvető dolgot, olyat, amit (általában) mindenki csinál, de mivel személyes, nem kell róla beszélni. Nos, az én higiéniai kattanásomról viszont szeretnék beszélni!

vous - 2017.02.21.
Kedves, Y. X.! Kérlek, NE ÜLJ utcai ruhával az ágyra!

Rendetlen nőként élni egy rendmániás pasi mellett, hm… eltanul ezt-azt az ember. Leginkább a rendet, amit bár tanulok, tanulok, ledoktorálni még nem fogok belőle. Ennek ellenére van egy „rendmániám”, ha egyáltalán lehet azt annak nevezni, hogy nem bírom elviselni, ha utcai ruhával mászik bele valaki az ágyba. HIÁBA IS VAN BEÁGYAZVA!

Beágyazva: megigazítva a paplan, a párna, és szépen le van terítve egy arra kinevezett plüsstakaróval.

Ezt jelenti nálam, nálunk a beágyazás. Azt is gyűlölöm, hogy ha az egyébként rendmániás pasim leül FARMERBAN a bevetett ágy szélére. Elárulom, miért!

  1. „Te komolyan abban a nadrágban akarsz ráfetrengeni az ágyra, amiben leültél a 4-6-oson? Ki tudja, ki ült ott ellőtted? Őt behívnád az ágyadba?!”
  2. „Eleve miért ülsz az ágyra, mikor ott a kanapé, a puff, a fotel, a kisszék, a 'nemtom'…?!”
  3. „Miért nem az az első dolgod, ha hazaérsz, hogy átöltözöl?” (Az is kiborít, ha otthon valaki utcai ruhában flangál!)

Úgy hangzik, mintha én is rendmániás lennék? Nos, koránt sem, viszont a higiéniám az átlagosnál érzékényebb. Nem Mr. Monk-osan, de az ágyam sérthetetlen, és szeretném azt hinni, hogy tökéletesen baktériummentes

Ezzel pedig azt a kérdést is megválasztoltam, hogy: esti vagy reggeli fürdés? Természetesen esti, ágyba csak tisztán!

Mondjátok, hogy nem vagyok ezzel egyedül!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!