Egyéb kategória

A legnagyobb kérdés, amire muszáj választ kapnunk az Igazából szerelem folytatásában

Végre! Annyi év és ismétlés után visszatérnek az Igazából szerelem szereplői, hogy egy második részben megtudjuk, mi a helyzet velük most. A legnagyobb kérdésre pedig muszáj választ kapnunk!

vous - 2017.02.16.
A legnagyobb kérdés, amire muszáj választ kapnunk az Igazából szerelem folytatásában

A mai napunk fénypontja egyértelműen az, hogy elkészült az Igazából szerelem második része. Ami egy kicsit azért mégis elszomorít minket, hogy ezúttal nem egy másfél órás filmről van szó, hanem csak 10 percről, de azért ez is valami! Mert végre itt az esély arra, hogy választ kapjunk a legnagyobb kérdésünkre:

Mi lett a Mark és Juliet szál vége?

Tudjátok, az ő sztorijuk azzal zárult le a filmben, hogy Mark felbukkant Juliet házánál, aki nem mellesleg a legjobb barátjához ment hozzá. Itt pedig sor került arra az ikonikus jelenetre, amiért beleszerettünk a pasit alakító Andrew Lincolnba. (A The Walking Dead óta pedig csak még jobban!)

Objektum doboz

Aztán a titkos csók után megállt a sztori. Csak így. Semmi folytatás, semmi részlet, hogy végül mi történt, pedig mindannyian tudjuk, hogy ennyivel nem ért véget. Hiszen Mark megőrült Julietért, és a baráti kapcsolatok miatt biztos, hogy még legalább ezerszer összefutottak – akár Peter társaságában. Szóval? Vajon hogyan folytatódott ez a szerelmi háromszög? Képesek voltak félretenni az érzéseket, és barátként tekinteni egymásra, vagy történt még egy s más az elmúlt 14 év alatt?

Objektum doboz

Alig várjuk, hogy végre kiderüljön!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.