Trend

Katalin hercegné esete a skinny farmerral: sosem látott mozdulatsor a hercegnétől

Nem véletlenül imádjuk annyira Katalin hercegnét. Klasszikus szépség, klasszikus elegancia, és hiába a hercegné titulus, sok nő tud vele azonosulni teljesen természetes viselkedése miatt. Ezt bizonyítandó olyan fotókat mutatunk nektek Katalinról, amik tuti ismerősek lesznek!

vous - 2017.02.15.
Katalin hercegné esete a skinny farmerral: sosem látott mozdulatsor a hercegnétől

Katalin hercegné megmutatta sportos oldalát, amikor ellátogatott a Peterborough közelében lévő RAF légi bázisra ahol a levegő kadétjaival találkozott, sőt, a katonák gyakorlatra is befogták. Katalin sportosan érkezett az eseméynre, egy vörös blézert, egy fekete csizmát és egy szintén fekete skinny farmert viselt.

Na igen, a skinny farmerok. Ha valaha is viseltetek ilyen nadrágot, tudjátok, hogy ebbe konkrétan bele kell magunkat ugrálni, az is előfordul, hogy csúszik összevissza, le s fel. 

pariskate

Hoppá! Katalin hercegné és Paris Hilton ugyanazt a ruhát viselték 

Nem hiszitek el, hogy mi történt: Katalin hercegné és Paris Hilton ugyanolyan ruhát viselt egy hét eltéréssel. Jogos a kérdés: Paris Hiltonnak lett kifinomultabb az ízlése, vagy Katalin hercegné fogta nagyon lazára?

Szavazzatok, kinek áll jobban a ruha!

Ami a skinny farmer viselésekor bekövetkezhet, az is meg is történt Katalin hercegnével. Ennek eredményeként sosem látott, vicces fotók készültek Cambridge hercegnéjéről. Mi pedig imádjuk ezeket a képeket, hiszen Katalin hercegné pont úgy fest, mint mi, amikor magunkra rángatjuk a skinny farmert!

Megvan ez a mozdulat, ugye?  

Objektum doboz

Ahogy Katalin hercegné csinálja

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek