Egyéb kategória

„Csak nem jön a baba?” – bosszantó kérdések, miután bejelentitek, hogy házasodtok

Azt hiszem, egyvalami biztos az életben a halál és a születés után: soha nem fogom megérteni azokat az embereket, akik házasságkötés előtt, alatt és után bombázzák a szereplőket kéretlen jótanácsokkal, idegesítő kérdésekkel, ne adj' isten, totálisan felhatalmazva érzik magukat arra, hogy beleszóljanak mindenbe (de tényleg mindenbe).

vous - 2017.02.12.
„Csak nem jön a baba?” – bosszantó kérdések, miután bejelentitek, hogy házasodtok

Ez utóbbit már csak azért se értem, mert ha a pár saját zsebből állja az egész lagzit, akkkor nem észszerű, hogy minden úgy történjen, ahogyan ők szeretnék? Mondjuk, még ha a szülők fizetik is, akkor sem kellene beleszólniuk szerintem, vagy ha úgy érzik, nem tudják megállni azt, hogy átvegyék az irányítást a szervezés felett,

akkor inkább ne ajánlják fel a finanszírozást, mert itt nemcsak pénz hullhat feleslegesen, de könny is hullani fog.

És ez csak az anyagi része a dolognak, mert vannak ennél bosszantóbb dolgok is, a kéretlen tanácsok és beszólások, amelyek növelik az amúgy is stresszes párban a feszültséget. Íme néhány tényleg frusztráló kérdés, amit összegyűjtöttem nektek a menyasszonyoktól. Apropó, tudjátok, mit szól egy menyasszony, ha esküvői kiállításra viszik? Itt elolvashatjátok!

Lehetek a koszorúslányod?

Ez kínos. Nagyon kínos. Főleg, ha a menyasszony egyáltalán nem tervezett koszorúslányokat. Kíméljük meg őket az ilyen jellegű kérdésektől, majd szólnak, ha megérett bennük bármilyen ilyen jellegű kérdésre a válasz. Tudni fogtok róla, ha pedig nem, nos, annak is oka van.

Objektum doboz

Jaj, csak kéket ne használjatok a dekorációban!

A ti esküvőtök, nem? Nektek hogyan esne, ha a kedvenc színetekről le akarnának beszélni? Meg úgy általában minden elképzelésetekről a nagy napotokról?

Objektum doboz

Csak nem jön a baba?

És ha jönne, akkor mi van? A kismamák is boldog menyasszonyok lehetnek, a fotókon pedig még cuki is, hogy már hárman ragyognak a boldogságtól. 

Objektum doboz

Jól meggondoltátok?

Nem. Nyilván meggondolatlanul hozták meg a döntést. Ezt igazából bármikor el tudják lőni a kérdezők. Akik még nincsenek túl régóta együtt, azoknak azért, akik túl régóta vannak együtt, azoknak azért. A köztes időben járóknak meg csak úgy, mert vicces. Nem. Nem az.

Objektum doboz

Úgyis el fogtok válni!

Köszönjük, hogy támogatjátok a boldogságunkat. Reméljük, nektek is egyszer eljön a boldogság valmilyen formában. Hát most mit lehet erre mondani?

Objektum doboz

esküvő trend pinterest

Viszlát, virágkoszorú! – Esküvői trendek a Pinterestről, amiknek 2017-ben búcsút intünk

Ha éppen az esküvőtökre készültök, akkor biztosan gyakran pörgetitek végig a Pinterestet egy kis inspirációért. Az oldal ugyanis tele van gyönyörűbbnél gyönyörűbb menyasszonyi ruhákkal, koszorúslányruhákkal, dekorötletekkel és esküvői virágcsokrokkal. Így talán nem meglepő, hogy a Pinterest ma már nemcsak népszerűsíti az esküvői trendeket, hanem diktálja is azokat. De mi lesz a trend 2017-ben?

A cikket ide kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!