Egyéb kategória

Figyelem! Hétvégén egy pusziért mehettek be a fővárosi állatkertbe – szó szerint

Bár Valentin-nap még odébb van, megéri a budapesti állatkert felé tennetek egy összebújós sétát már a hétvégén is. A Fővárosi Állat- és Növénykert szuper akcióval várja a szerelmeseket.

vous - 2017.02.10.
Figyelem! Hétvégén egy pusziért mehettek be a fővárosi állatkertbe – szó szerint

Közeleg a szerelmesek ünnepe, és bár tudjuk, hogy biztosan vannak köztetek olyanok, akik nem szívesen tartják ezt az ünnepet, de most egy kicsit ők is figyeljenek, egy szuper akcióra szeretnénk felhívni a figyelmeteket.

randi-romantika-kapcsolat-szerelem

Viszlát, romantika, helló, vagányság! – Valentin-nap, kicsit másképp

Míg a világ egyik fele imádja a Valentin-napot, és alig várja, hogy nyilvánvaló okokra hivatkozva tobzódjon a romantikában, a világ másik fele teljesen kivan a szerelmesek rózsaszín ünnepétől.

A cikk folytatása ITT jön!

Ha február 11. és 14. között a párotokkal együtt ellátogattok a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, a bejáratnál pedig megcsókoljátok vagy megpusziljátok egymást, ketten egy belépővel mehettek be az állatok otthonába.

Igaz, hogy még nincs Valentin-nap, de ha épp nincs programotok hétvégére, sétáljatok egyet az állatok között!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!