Egyéb kategória

Figyelem! Hétvégén egy pusziért mehettek be a fővárosi állatkertbe – szó szerint

Bár Valentin-nap még odébb van, megéri a budapesti állatkert felé tennetek egy összebújós sétát már a hétvégén is. A Fővárosi Állat- és Növénykert szuper akcióval várja a szerelmeseket.

vous - 2017.02.10.
Figyelem! Hétvégén egy pusziért mehettek be a fővárosi állatkertbe – szó szerint

Közeleg a szerelmesek ünnepe, és bár tudjuk, hogy biztosan vannak köztetek olyanok, akik nem szívesen tartják ezt az ünnepet, de most egy kicsit ők is figyeljenek, egy szuper akcióra szeretnénk felhívni a figyelmeteket.

randi-romantika-kapcsolat-szerelem

Viszlát, romantika, helló, vagányság! – Valentin-nap, kicsit másképp

Míg a világ egyik fele imádja a Valentin-napot, és alig várja, hogy nyilvánvaló okokra hivatkozva tobzódjon a romantikában, a világ másik fele teljesen kivan a szerelmesek rózsaszín ünnepétől.

A cikk folytatása ITT jön!

Ha február 11. és 14. között a párotokkal együtt ellátogattok a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, a bejáratnál pedig megcsókoljátok vagy megpusziljátok egymást, ketten egy belépővel mehettek be az állatok otthonába.

Igaz, hogy még nincs Valentin-nap, de ha épp nincs programotok hétvégére, sétáljatok egyet az állatok között!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.