Egyéb kategória

5 celeb, aki nem viseli az eljegyzési gyűrűjét

A legtöbben nagyon várnak arra, hogy végre az ujjukra kerüljön a karikagyűrű, hiszen ez azt jelzi, hogy megtalálták az igazit. A következő néhány hírességnek azonban hiába volt már esküvője, mégsem hordja a gyűrűjét.

vous - 2017.02.09.
5 celeb, aki nem viseli az eljegyzési gyűrűjét

A Women's Health kíváncsi volt arra, hogy kik azok a celebek, akik bár házasok, nem viselik a gyűrűiket. A listán mi nagyon meglepődtünk!

1. Beyoncé és Jay-Z

Bizony, Jay és Bey sem viselnek gyűrűt. De nyugi, van más, ami emlékezteti őket a fogadalmukra: közös tetkót viselnek a gyűrűsujjukon. A tetkó egyébként egy római négyest (IV) ábrázol, ami három dátumot jelképez: Jay-Z és Beyoncé szülinapját (december 4. és szeptember 4.), valamint az esküvőjük dátumát (április 4.).

Objektum doboz

2. Vilmos herceg

Bár Katalin hercegné büszkén viseli zafír eljegyzési gyűrűjét, Vilmos herceg nem visel semmilyen gyűrűt. Ennek állítólag az az oka, hogy a herceg nem viselhet semmi olyat, ami nem felel meg az ízlésének – bár nem értjük, a királyi család ékszergyűjteményéből hogyhogy nem talál egy olyan darabot, amit szívesen viselne.

Objektum doboz

3. Christina Aguilera

Igaz, Christina már elvált, de akkor sem viselte gyakran a gyűrűjét, mikor férjnél volt. Egy interjúban azt mondta, ennek az az oka, hogy nem szereti, ha sok gyűrű van az ujján.

Nem vagyok gyűrűs típus. Az emberek mindig pletykálnak, de kit érdekel?

Objektum doboz

4. Will Smith és Jada Pinkett Smith

A New York Times szerint a sztárpár csak nagyon ritkán visel gyűrűt, emiatt pedig sokan pletykálnak is arról, hogy el fognak válni. Igaz, nem tudjuk a valódi okot, mi bízunk abban, hogy 20 év házasság után a pár még ugyanúgy szereti egymást, és valami más áll a dolog hátterében. 

Objektum doboz

5. Ivanka Trump

Ivanka Trump Twitteren tett közzé egy képet, amin a bal keze teljesen csupasz, vagyis nem visel semmilyen gyűrűt. A követői persze rögtön elkezdtek aggodalmaskodni, hogy miért nem hordja a jelképes ékszert. Ivanka azonban megnyugtatta őket, hogy igaz, hogy nem mindig a bal kezén viseli a gyűrűt, de a jobb kezén ebben az esetben mindig ott pompázik az ékszer. Mindössze annyi áll a dolog hátterében, hogy szívesebben viseli a gyűrűt a jobb kezén.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek